Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tenis: Serena Williams s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

B1 B1,
Tenis: Serena Williams s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Jucatoarea de tenis americana Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut in trei seturi, scor 2-6, 6-3, 7-6 8/6), de jucatoarea daneza. continuă pe B1

Serena Williams s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a trecut de Wozniacki

Serena Williams s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore dupa ce a invins-o pe daneza Caroline Wozniacki, scor 2-6, 6-3, 7-6 8/6). Pentru cel de-al doilea loc in finala lupta Simona Halep cu Agnieszka Radwanska, cele doua confruntandu-se tot sambata.

Tenis: Serena Williams va incheia anul pe primul loc in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis americana Serena Williams va incheia anul pe primul loc in clasamentul WTA, dupa ce rusoaica Maria Sarapova, singura care o putea detrona, a fost invinsa pentru a doua oara la Turneul.

Turneul Campioanelor: Serena Williams s-a calificat in finala, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Caroline Wozniacki

Serena Williams numarul unu WTA) s-a calificat, sambata, in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, jucatoarea din SUA trecand in semifinale de Caroline Wozniacki locul 8 mondial). Meciul a fost unul dramatic, castigatoarea fiind stabilita in tiebreak-ul setutului decisiv.

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Agnieszka Radwanska fara nicio emotie 6-2, 6-2). Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata, a precizat Halep la putin timp dupa incheierea partidei.

Serena Williams, prima finalista de la Turneul Campioanelor

Duelul dintre Simona Halep si liderul mondial Serena Williams se poate repeta in finala Turneului Campioanelor. Americanca a reusit sa se califice in ultimul act la Singapore, dupa ce a invins-o in trei seturi pe.

Serena Williams: Halep m-a facut sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc special pentru ea

Serena Williams a recunoscut superioritatea Simonei Halep, in fata careia a pierdut fara drept de apel, scor 0-6, 2-6 la Turneul Campioanelor de la Singapore, si a declarat ca abia asteapta urmatorul meci.

Tenis: Andreea Mitu s-a calificat in sferturile turneului ITF de la Poitiers

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ITF de la Poitiers Franta), dupa ce a dispus de frantuzoaica Virginie Razzano cu 3-6, 7-5, 6-1,.

Performanta istorica. Simona Halep a invins-o pe Radwanska si s-a calificat in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a reusit un alt meci memorabil si s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o in doua seturi pe poloneza Agnieszka Radwanska. Romanca, locul 4 WTA, nu i-a lasat nicio sansa.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Radwanska

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep 4 WTA) a invins-o astazi pe poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), astfel, calificandu-se in finala Turneului Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep - Serena Williams, 6-0, 6-2 la Turneul Campioanelor

UPDATE:Simona Halep a invins-o pe Serena Williams cu 6-0 in primul set la Turneul Campioanelor, ca apoi sa castige si setul secund cu 6-2. Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, care.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )