Libnet.ro
UNICEF

12:01

OTP Bank Romania doneaza 500 de mii de lei catre spitale si comunitati locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OTP Bank Romania doneaza 500 de mii de lei catre spitale si comunitati locale

OTP Bank Romania directioneaza 500. 000 lei catre spitale si comunitati locale, in lupta impotriva raspandirii si combaterii pandemiei COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Enel Romania doneaza 100.000 de euro pentru cumpararea de materiale si echipamente in lupta impotriva COVID-19

Enel Romania, prin companiile sale de furnizare si distributie a energiei electrice, doneaza 100. 000 de euro catre Fondul de Urgenta, suma care va fi folosita pentru achizitia de materiale si echipamente medicale necesare in spitalele unde ajung din ce.

Sistemul Coca-Cola in Romania doneaza 200.000 de euro Crucii Rosii Romane

Cele doua companii care reprezinta Sistemul Coca-Cola in Romania Coca-Cola Romania si Coca-Cola HBC Romania) au donat 200. 000 de euro Crucii Rosii Romane. Fondurile vor fi folosite pentru achizitionarea de echipamente medicale si materiale necesare in aceasta perioada, pentru a preveni infectia cu Coronavirus, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

eMAG iti da 500 de lei cadou: cum te asiguri ca poti fi unul dintre castigatori

EMAG are constant reduceri, dar acum are si-o campanie cu un cadou de 500 de lei. Sigur, trebuie sa respecti niste conditii. Magazinul a pregatit o campanie speciala, in colaborare cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )