Libnet.ro
UNICEF

15:15

(P) Algabeth SGI lanseaza campania Stii care sunt suprafetele esentiale din casa ta? Afla acum!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) Algabeth SGI lanseaza campania Stii care sunt suprafetele esentiale din casa ta? Afla acum!

Prin aceasta campanie, Algabeth SGI marcheaza faptul ca a devenit membru operational Stone Group International, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana de extractie si aplicatii de piatra naturala. continuă pe Wall-Street Ro

Algabeth SGI, marmura si granit lanseaza campania Stii care sunt suprafetele esentiale ...

Algabeth SGI, marmura si granit lanseaza campania Stii care sunt suprafetele esentiale din casa ta? Afla acum!. Prin aceasta campanie, Algabeth SGI marcheaza faptul ca a devenit membru operational Stone Group International, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana de extractie si aplicatii de piatra naturala. Campania Stii care sunt suprafetele esentiale din casa ta?Afla acum! are rol educational pentru consumatorul final, componenta sa principala se gaseste pe .

Algabeth SGI, marmura si granit lanseaza campania Stii care sunt suprafetele esentiale din casa ta? Afla acum!

Prin aceasta campanie, Algabeth SGI marcheaza faptul ca a devenit membru operational Stone Group International, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana de extractie si aplicatii de piatra naturala.

Ministerul Finantelor a propus 20 de candidati pentru sapte locuri in Consiliul de Supraveghere de la Transelectrica. Vezi care sunt propunerile

Actionarii Transelectrica vor alege in sedinta AGA din 30 mai componenta noului Consiliu de Supraveghere, in baza OUG 109/2011. Ministerul Finantelor, in calitate de actionar majoritar, a inaintat o lista cu 20 de candidati. Consiliul de Supraveghere va fi format din sapte persoane. Printre candidati se afla si Stere Farmache, fost prim-vicepresedinte Alpha Bank si fost presedinte BVB. Tot pe lista se mai afla si Adrian Volintiru care mai detine calitatea de administrator profesionist in Consiliile de Administratie de la Posta Romana presedinte CA) si, mai nou, Romgaz. Acesta este presedintele Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului AAAS). Un alt candidat este Radu Cernov, partener in Societatea Civila de Avocati Enescu Panait Pop si Asociatii fosta Sova Asociatii). Si acesta a fost ales de curand administrator profesionist la Transgaz. Vezi in text propunerile Ministerului Finantelor.

Care sunt milionarii romani care si-au salvat banii din bancile din Cipru

Mai multe firme offshore conectate la cunoscuti afaceristi romani au retras sume importante din bancile cipriote cu putin timp inainte de anuntul - soc privind taxarea depozitelor din insula, arata o investigatie a RISE Project. Retragerile firmelor active la Bucuresti sunt doar o mica parte din miliardele de euro scoase din bancile cipriote de catre mii de offshore-uri, oligarhi din fostul spatiu sovietic, avocati si consultanti locali. Patru firme cipriote conectate la interesele afaceristilor locali Puiu Popoviciu si Radu Dimofte au retras in total aproape 6 milioane de euro.

Ce explicatii are ministrul Muncii pentru situatiile umilitoare la care sunt supuse persoanele cu handicap

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a comentat, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, situatiile umilitoare la care au fost supuse persoanele cu handicap din Prahova. in toate exista si un dram de.

Masura radicala pe care sunt nevoite sa o ia femeile cu risc crescut de cancer. Ce este mutatia BRCA

Operatia de extirpare a sanilor mastectomia), la care a fost supusa recent si actrita Angelina Jolie, reprezinta cea mai radicala metoda de prevenire a unui risc ridicat de cancer mamar. Interventia.

Trusted Brands 2013 - Increderea romanilor in marcile autohtone creste constant. Care sunt brandurile in care au incredere romanii

Increderea romanilor in marcile autohtone creste constant, este una dintre concluziile studiului Trusted Brands 2013, realizat de Reader's Digest in 12 tari europene, printre care si Romania.

PERCHEZITII la camatari din Capitala si din 3 judete. Vezi care sunt gruparile vizate.

40 de perchezitii au loc, marti dimineata, in Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita si Dambovita la patru grupari suspecte de camatarie, talharie, santaj si spalare de bani, potrivit unui comunicat al Politiei Romane remis Romania libera. Gruparile la care au loc perchezitii sunt denumite generic CARAN, DUDUIANU, VANCICA si RINU. Urmeaza sa fie puse in aplicare 17 mandate de aducere privind persoanele invinuite, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2, in vederea .

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )