Libnet.ro
UNICEF

05:30

Paie de plastic marca Donald Trump, scoase la vanzare: Precum multe idei liberale, paiele de hartie nu functioneaza si se destrama instant Mai multe state americane au interzis paiele de plastic

B1 B1,
Paie de plastic marca Donald Trump, scoase la vanzare: Precum multe idei liberale, paiele de hartie nu functioneaza si se destrama instant Mai multe state americane au interzis paiele de plastic

Cum interzicerea paielor de plastic a devenit tot mai populara in Statele Unite, presedintele Donald Trump a ridicat, vineri, urmatoarea intrebare: Ce spuneti despre tacamurile de plastic?, potrivit. continuă pe B1

Seful Siemens: Donald Trump a devenit fata rasismului si excluziunii

Directorul general al Siemens, Joe Kaeser, l-a criticat sambata cu asprime pe presedintele american Donald Trump, in urma unui miting din Carolina de Nord la care Trump a continuat sa atace femeile progresiste din Congres, dupa ce le-a spus anterior sa plece de unde au venit, seful grupului german afirmand ca Trump a devenit fata rasismului si a excluziunii, relateaza CNBC.

Donald Trump e sigur ca Boris Johnson va face o treaba grozava cu Brexitul. Viitorul premier al Regatului Unit va fi anuntat marti, 23 iulie

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, ca este pregatit sa lucreze cu Boris Johnson, care pare sa fie principalul favorit in cursa catre sefia conservatorilor britanici si, implicit, catre.

Donald Trump afirma ca SUA a doborat o drona iraniana

Donald Trump a declarat ca SUA a doborat o drona iraniana deasupra stramtorii Ormuz, ceva ce Iranul .

Donald Trump nu a luat inca o decizie privind sanctiunile impotriva Turciei

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca Administratia sa nu a luat momentan o decizie finala privind sanctionarea Turciei pentru achizitionarea de sisteme antiracheta S-400 din Rusia, scrie Mediafax, citand Reuters.

VIDEO Donald Trump spune ca o nava americana a distrus o drona iraniana in Stramtoarea Ormuz

Presedintele american Donald Trump a transmis joi ca o ambarcatiune a Marinei SUA a distrus o drona iraniana care ameninta nava americana in Stramtoarea Ormuz.

Donald Trump asigura ca SUA nu au in vedere sanctiuni impotriva Turciei, apoi se razgandeste

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca Statele Unite nu au in vedere sanctiuni impotriva Turciei, dupa ce aceasta tara a achizitionat sisteme rusesti de aparare antiaeriana S-400. La scurt timp, Trump s-a contrazis, relateaza Agerpres.

Ilhan Omar se declara convinsa ca Donald Trump este un fascist

Aleasa democrata Ilhan Omar s-a declarat joi convinsa de faptul ca Donald Trump este un fascist, dupa ce presedintele american a acuzat-o ca uraste Statele Unite si a indemnat-o sa se intoarca in tara sa de origine, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )