Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilhan Omar se declara convinsa ca Donald Trump este un fascist

Adevărul Adevărul,
Ilhan Omar se declara convinsa ca Donald Trump este un fascist

Aleasa democrata Ilhan Omar s-a declarat joi convinsa de faptul ca Donald Trump este un fascist, dupa ce presedintele american a acuzat-o ca uraste Statele Unite si a indemnat-o sa se intoarca in tara sa de origine, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Donald Trump: Nu este corect ca Statele Unite nu pot vinde aeronave F-35 Turciei

Presedintele american Donald Trump a declarat marti ca nu este corect faptul ca Statele Unite nu pot vinde aeronave F-35 Turciei, din cauza faptului ca Administratia de la Ankara a achizitionat sistemul de aparare antiracheta S-400 din Rusia, relateaza Reuters.

Numele grupului terorist Al Qaida, scris gresit in insemnarile presedintelui Trump pentru discursul pe care l-a tinut luni pentru a o ataca pe reprezentanta Ilhan Omar

Presedintele Donald Trump a vorbit luni, afirmand ca reprezentantul democrat Ilhan Omar din Minnesota a laudat Al Qaida. insemnarile sale au devenit vizibile la un moment dat in timpul discursului, iar acestea includeau numele grupului terorist, scris gresit Alcaida, scrie Business Insider.

Donald Trump: Nu exista niciun strop de rasism in mine!

Donald Trump a tinut sa sublinieze ca nu este deloc un om rasist, ba chiar a insistat ca nu exista niciun strop de rasism in el. Asta dupa ce, in cateva mesaje extrem de controversate postate pe Twitter, le-a i.

Minuni, singularitati sociologice si distrugerea adversarului: sanse minime pentru realegerea lui Donald Trump

Una dintre marile teme de dezbatere la nivelul evolutiilor relatiilor internationale globale se refera la perspectiva realegerii lui Donald Trump pentru al doilea mandat in luna noiembrie a anului 2020. Am trecut in revista atat sondajele de opinie de ultima ora, cat si evaluarile la zi ale tuturor analistilor, demografilor, istoricilor si statisticienilor americani pentru a vedea argumentele pentru si contra realegerii lui Donald Trump.

VIDEO Donald Trump spune ca o nava americana a distrus o drona iraniana in Stramtoarea Ormuz

Presedintele american Donald Trump a transmis joi ca o ambarcatiune a Marinei SUA a distrus o drona iraniana care ameninta nava americana in Stramtoarea Ormuz.

Donald Trump asigura ca SUA nu au in vedere sanctiuni impotriva Turciei, apoi se razgandeste

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca Statele Unite nu au in vedere sanctiuni impotriva Turciei, dupa ce aceasta tara a achizitionat sisteme rusesti de aparare antiaeriana S-400. La scurt timp, Trump s-a contrazis, relateaza Agerpres.

Donald Trump, primul presedinte american declarat rasist de camera inferioara a Congresului

Camera inferioara a Congresului american, majoritar democrata, a adoptat marti o motiune condamnand comentariile rasiste ale presedintelui Donald Trump, o acuzatie pe care a respins-o, continuand,.

Donald Trump nu doreste o schimbare de regim in Iran. Ayatollahul Ali Khamenei promite ca Teheranul va continua sa-si reduca angajamentele asumate in acordul din 2015

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari, marti, ca nu exercita presiuni pentru a schimba regimul in Iran, desi Washingtonul denunta neincetat influenta destabilizatoare pe care o are Teheranul in.

Un bugetar din Romania are salariul mai mare decat al lui Donald Trump. Cat primeste pe luna angajatul de lux

Aflam acum care este cel mai bine platit bugetar din Romania: directorul General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea care va incasa in acest an aproape 2 milioane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )