Libnet.ro
UNICEF

09:45

Pambac a luat un credit de 40 milioane lei de la Banca Transilvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pambac a luat un credit de 40 milioane lei de la Banca Transilvania

Compania bacauana de morarit, panificatie si paste Pambac, cu afaceri de peste 190 de milioane de lei, a contractat un credit de 40 milioane de lei 9 milioane euro) de la Banca Transilvania, pentru a-si finanta activitatea curenta, investitiile in reteaua de magazine si modernizarea liniilor de fabricatie, potrivit unui comunicat transmis redactiei de catre institutia de credit. continuă pe Ziarul Bursa

Credit Europe Bank vrea sa emita obligatiuni de 250 milioane lei

Credit Europe Bank Romania intentioneaza sa emita obligatiuni corporative in valoare de 250 milioane lei sau echivalent in alte valute pe pietele de capital locala sau internationala, cu scopul sa isi finanteze dezvoltarea si cresterea portofoliului de credite pe termen lung, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Raiffeisen Bank Romania a atras 225 milioane lei, prin vanzare de obligatiuni

Raiffeisen Bank Romania a atras, astazi, 225 milioane lei 51 milioane euro), prin vanzarea de obligatiuni cu maturitate la trei ani si cu dobanda fixa de 5,5% pe an, printr-un plasament privat adresat investitorilor care cumpara, fiecare, titluri de cel putin echivalentul in lei a 100. 000 de euro, potrivit surselor de presa.

Report de peste 3,2 milioane lei la Loto 6/49.

La tragerile LOTO de joi, 18 iulie, Loteria Romana a acordat 14. 446 de premii in valoare totala de peste 611. 800 lei. La LOTO 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 3,2 milioane lei peste 700. 000 de euro), iar la Noroc este in joc un report cumulat in valoare de 1,9 milioane lei peste 428. 000 de euro).

Finantele au atras 30 milioane lei, printr-o licitatie suplimentara pentru vanzare de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice a atras 30 milioane lei, printr-o licitatie suplimentara pentru vanzare de obligatiuni cu maturitate in aprilie 2014, operatiune organizata doar pentru oferte necompetitive, in care cumparatorii au plasat ordinele indicand numai suma vizata, nu si randamentul.

Pambac ia un credit de 9 mil. euro pentru investitii in magazine si productie

Banca Transilvania a acordat un credit de aproape 40 milioane lei peste 9 milioane euro) companiei de morarit si panificatie Pambac Bacau, care va folosi banii pentru investitii in reteaua de magazine si modernizarea liniilor de fabricatie, scrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )