Libnet.ro
UNICEF

14:45

PanamaPapers: Premierul Islandei ameninta cu dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipatele

B1 B1,
PanamaPapers: Premierul Islandei ameninta cu dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipatele

Premierul Islandei ameninta cu dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipate. Acest lucru a fost anuntat dupa ce mii de oameni au iesit in strada pentru a scanda impotriva premierul, care este. continuă pe B1

PanamaPapers: Premierul Islandei isi da demisia, dupa ce presedintele a refuzat dizolvarea Parlamentului

Premierul islandez Sigmundur David Gunnlaugsson a demisionat, dupa ce presedintele tarii a refuzat cererea acestuia de a dizolva Parlamentul. Demisia vine in urma documentelor care arata legaturi ale.

PanamaPapers: Premierul Islandei pleaca din timpul unui interviu, dupa ce este intrebat de compania sa offshore (FOTO)

Sigmundur Gunnlaugsson, prim-ministrul Islandei, a plecat din mijlocul unui interviu in momentul in care i s-au pus intrebari despre compania sa offshore, Wintris, arata theguardian. com. Reactia.

Premierul Islandei a cerut dizolvarea Parlamentului dupa dezvaluirile din Panama Papers. Raspunsul presedintelui

Premierul a cerut presedintelui din Islanda sa dizolve parlamentul dupa acuzatiile ca ar fi ascuns milioane de dolari prin investitii in companii offshore, ca urmare a dezvaluirilor din Panama.

Prima victima in scandalul Panama Papers. Premierul Islandei, acuzat de conflict de interese, a cerut presedintelui sa dizolve legislativul

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, a cerut marti presedintelui sa declanseze procedurile pentru dizolvarea Parlamentului islandez, dupa ce peste 10. 000 de persoane au iesit in strada pentru a cere demiterea sa, iar opozitia a depus o motiune de cenzura pe fondul dezvaluirilor din scandalul Panama Papers, transmite Reuters.

Premierul Islandei a demisionat. Scandalul Panama Papers a facut prima victima politica

Premierul Islandei a devenit prima victima politica a scandalului PanamaPapers, care a zguduit elita mondiala. David Gunnlaugsson, acuzat ca si-a ascuns actiunile detinute la o firma offshore, si-a.

Prima victima a scandalului Panama Papers. Premierul Islandei, acuzat de conflict de interese, a decis sa-si prezinte demisia

Premierul Islandei Sigmundur David Gunnlaugsson, acuzat de conflict de interese in urma dezvaluirilor Panama Papers, a anuntat marti ca va demisiona, dupa ce presedintele Olafur Ragnar Grimsson a refuzat sa dea curs propunerii sale de dizolvare a Parlamentului.

Prima victima a scandalului Panama Papers. Premierul Islandei, acuzat de conflict de interese, a demisionat

Premierul Islandei Sigmundur David Gunnlaugsson, acuzat de conflict de interese in urma dezvaluirilor Panama Papers, si-a prezentat demisia marti, dupa ce presedintele Olafur Ragnar Grimsson a refuzat sa dea curs propunerii sale de dizolvare a Parlamentului.

VIDEO Proteste masive laReykjavik, premierul Islandei se va confrunta cu o motiune de cenzura din cauza dezvaluirilor din Panama Papers. Nu exista dovezi caGunnlaugsson ar fi facut vreo ilegalitate

Premierul Islandei este sub o imensa presiune pentru a-si da demisia dupa ce documente din Panama Papers au aratat ca sotia sa a detinut o companie offshore cu o posibila creanta de milioane de euro asupra sistemului bancar al tarii - intrat in colaps acum cativa ani. Oponentii sai spunand ca este vorba de un conflict de interese major, scrie The Guardian.

VIDEO Panama Papers: Premierul Islandei a plecat in mijlocul unui interviu dupa ce a fost intrebat de legaturile sale cu o companie off-shore

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, a plecat in mijlocul unui interviu acordat duminica televiziunii suedeze SVT, dupa cea fost intrebat despre o companie numita Wintris, despre care acesta spune ca a fost declarata in totalitate autoritatii fiscale islandeze, informeaza The Guardian.

Controversa Panama Papers: Premierul Islandei, primul politician de rang inalt luat la intrebari de jurnalisti

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, este primul politician de rang inalt care a trebuit sa raspunda, duminica, intrebarilor jurnalistilor, in controversa Panama Papers. Astfel, numele sefului Executivului din Islanda figureaza printre numele a 140 de responsabili din aproximativ 50 de tari care si-au disimulat averile cu ajutorul unei societati panameze de consultanta pentru companiile offshore.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )