Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Proteste masive laReykjavik, premierul Islandei se va confrunta cu o motiune de cenzura din cauza dezvaluirilor din Panama Papers. Nu exista dovezi caGunnlaugsson ar fi facut vreo ilegalitate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Proteste masive laReykjavik, premierul Islandei se va confrunta cu o motiune de cenzura din cauza dezvaluirilor din Panama Papers. Nu exista dovezi caGunnlaugsson ar fi facut vreo ilegalitate

Premierul Islandei este sub o imensa presiune pentru a-si da demisia dupa ce documente din Panama Papers au aratat ca sotia sa a detinut o companie offshore cu o posibila creanta de milioane de euro asupra sistemului bancar al tarii - intrat in colaps acum cativa ani. Oponentii sai spunand ca este vorba de un conflict de interese major, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

Prima victima in scandalul Panama Papers. Premierul Islandei, acuzat de conflict de interese, a cerut presedintelui sa dizolve legislativul

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, a cerut marti presedintelui sa declanseze procedurile pentru dizolvarea Parlamentului islandez, dupa ce peste 10. 000 de persoane au iesit in strada pentru a cere demiterea sa, iar opozitia a depus o motiune de cenzura pe fondul dezvaluirilor din scandalul Panama Papers, transmite Reuters.

VIDEO Panama Papers: Premierul Islandei a plecat in mijlocul unui interviu dupa ce a fost intrebat de legaturile sale cu o companie off-shore

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, a plecat in mijlocul unui interviu acordat duminica televiziunii suedeze SVT, dupa cea fost intrebat despre o companie numita Wintris, despre care acesta spune ca a fost declarata in totalitate autoritatii fiscale islandeze, informeaza The Guardian.

PanamaPapers: Premierul Islandei ameninta cu dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipatele

Premierul Islandei ameninta cu dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipate. Acest lucru a fost anuntat dupa ce mii de oameni au iesit in strada pentru a scanda impotriva premierul, care este.

Prima victima a scandalului Panama Papers. Premierul Islandei, acuzat de conflict de interese, a decis sa-si prezinte demisia

Premierul Islandei Sigmundur David Gunnlaugsson, acuzat de conflict de interese in urma dezvaluirilor Panama Papers, a anuntat marti ca va demisiona, dupa ce presedintele Olafur Ragnar Grimsson a refuzat sa dea curs propunerii sale de dizolvare a Parlamentului.

Prima victima a scandalului Panama Papers. Premierul Islandei, acuzat de conflict de interese, a demisionat

Premierul Islandei Sigmundur David Gunnlaugsson, acuzat de conflict de interese in urma dezvaluirilor Panama Papers, si-a prezentat demisia marti, dupa ce presedintele Olafur Ragnar Grimsson a refuzat sa dea curs propunerii sale de dizolvare a Parlamentului.

Premierul Islandei a demisionat. Scandalul Panama Papers a facut prima victima politica

Premierul Islandei a devenit prima victima politica a scandalului PanamaPapers, care a zguduit elita mondiala. David Gunnlaugsson, acuzat ca si-a ascuns actiunile detinute la o firma offshore, si-a.

Controversa Panama Papers: Premierul Islandei, primul politician de rang inalt luat la intrebari de jurnalisti

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, este primul politician de rang inalt care a trebuit sa raspunda, duminica, intrebarilor jurnalistilor, in controversa Panama Papers. Astfel, numele sefului Executivului din Islanda figureaza printre numele a 140 de responsabili din aproximativ 50 de tari care si-au disimulat averile cu ajutorul unei societati panameze de consultanta pentru companiile offshore.

PanamaPapers: Premierul Islandei pleaca din timpul unui interviu, dupa ce este intrebat de compania sa offshore (FOTO)

Sigmundur Gunnlaugsson, prim-ministrul Islandei, a plecat din mijlocul unui interviu in momentul in care i s-au pus intrebari despre compania sa offshore, Wintris, arata theguardian. com. Reactia.

PanamaPapers: Premierul Islandei isi da demisia, dupa ce presedintele a refuzat dizolvarea Parlamentului

Premierul islandez Sigmundur David Gunnlaugsson a demisionat, dupa ce presedintele tarii a refuzat cererea acestuia de a dizolva Parlamentul. Demisia vine in urma documentelor care arata legaturi ale.

Premierul Islandei a cerut dizolvarea Parlamentului dupa dezvaluirile din Panama Papers. Raspunsul presedintelui

Premierul a cerut presedintelui din Islanda sa dizolve parlamentul dupa acuzatiile ca ar fi ascuns milioane de dolari prin investitii in companii offshore, ca urmare a dezvaluirilor din Panama.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )