Libnet.ro
UNICEF

01:05

Panica la metroul din Moscova. Mii de persoane au fost evacuate, in urma unui incendiu. 31 de persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Panica la metroul din Moscova. Mii de persoane au fost evacuate, in urma unui incendiu. 31 de persoane au fost ranite

Mii de persoane au fost evacuate miercuri in urma unui incendiu la metroul din Moscova, relateaza AFP. Incendiul din tunelul statiei Ohtoni Riad in apropiere de Kremlin) a fost controlat. Aproximativ 4. 500 de. continuă pe Antena3

Panica la metroul din Moscova. Mii de persoane au fost evacuate

Mii de persoane au fost evacuate miercuri in urma unui incendiu la metroul din Moscova, relateaza AFP. Doisprezece persoane s-au adresat serviciilor de salvare solicitand un ajutor medical. O persoana a fost.

Incendiu de proportii la metroul din Moscova: mii de pesoane evacuate

Aproximativ 4. 500 de persoane au fost evacuate miercuri in urma unui incendiu la metroul din Moscova, iar cel putin o persoana a fost spitalizata, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta.

Incendiu la metroul din Moscova: 31 de raniti, 4.500 de persoane evacuate

Aproximativ 4. 500 de persoane au fost evacuate, miercuri dimineata, de la metroul din Moscova in urma unui incendiu, anunta AFP. Incidentul s-a soldat cu 31 de raniti, potrivit RussiaToday. com. Ministerul rus pentru Situatii de urgenta a anuntat, intr-un comunicat, ca doar 12 persoane au primit ingrijiri medicale la fata locului si una a fost spitalizata.

VIDEO Incendiu la metroul din Moscova: Cel putin 45 de raniti, 4.500 de persoane evacuate

Aproximativ 4. 500 de persoane au fost evacuate, miercuri dimineata, de la metroul din Moscova in urma unui incendiu, anunta AFP. Incidentul s-a soldat cu cel putin 45 de raniti, fiind de asteptat ca numarul acestora sa creasca pe masura ce calatorii evacuati sunt consultati de medici, potrivit RussiaToday. com. Ministerul rus pentru Situatii de urgenta a anuntat, intr-un comunicat, ca doar 12 persoane au primit ingrijiri medicale la fata locului si una a fost spitalizata.

VIDEO Incendiu la metroul din Moscova: Cel putin 47 de raniti, 4.500 de persoane evacuate

Aproximativ 4. 500 de persoane au fost evacuate, miercuri dimineata, de la metroul din Moscova in urma unui incendiu, anunta AFP. Incidentul s-a soldat cu cel putin 47 de raniti, fiind de asteptat ca numarul acestora sa creasca pe masura ce calatorii evacuati sunt consultati de medici, potrivit RussiaToday. com. Ministerul rus pentru Situatii de urgenta a anuntat, intr-un comunicat, ca doar 12 persoane au primit ingrijiri medicale la fata locului si una a fost spitalizata.

VIDEO Incendiu la metroul din Moscova: Cel putin 52 de raniti, 4.500 de persoane evacuate

Aproximativ 4. 500 de persoane au fost evacuate, miercuri dimineata, de la metroul din Moscova in urma unui incendiu, anunta AFP. Incidentul s-a soldat cu cel putin 52 de raniti, fiind de asteptat ca numarul acestora sa creasca pe masura ce calatorii evacuati sunt consultati de medici, potrivit RussiaToday. com. Ministerul rus pentru Situatii de urgenta anuntase initial, intr-un comunicat, ca doar 12 persoane au primit ingrijiri medicale la fata locului si una a fost spitalizata.

VIDEO Incendiu la metroul din Moscova: Cel putin 59 de raniti, 4.500 de persoane evacuate

Aproximativ 4. 500 de persoane au fost evacuate, miercuri dimineata, de la metroul din Moscova in urma unui incendiu, anunta AFP. Incidentul s-a soldat cu cel putin 59 de raniti, fiind de asteptat ca numarul acestora sa creasca pe masura ce calatorii evacuati sunt consultati de medici, potrivit RussiaToday. com. Ministerul rus pentru Situatii de urgenta anuntase initial, intr-un comunicat, ca doar 12 persoane au primit ingrijiri medicale la fata locului si una a fost spitalizata.

Incendiu la metroul din Moscova: Cel putin 31 de persoane au fost ranite

Un incendiu a izbucnit miercuri la metroul din Moscova, autoritatile fiind obligate sa evacueze aproximativ 4. 500 de persoane, potrivit Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta. Cel putin 31 de persoane.

Incendiu la metroul din Moscova

Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata la metroul din Moscova, informeaza sursele de presa internationale.

INCENDIU la metroul din Moscova: Mai multi raniti, 4. ...

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineata, la metroul din Moscova din cauza unui scurtcircuit care s-a produs intre statiile Okhotny Ryad si Biblioteka Imeni Lenina, pe linia Sokolnicheskaya, au declarat autoritatile locale, citate de The Voice of Russia. Bilantul preliminar al victimelor si pagubelor este de trei raniti, 4. 500 de evacuati si patru trenuri blocate in subteran. Un cablu a luat foc, a confirmat o sursa din cadrul departamentului pentru stiuatii de urgenta din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )