Libnet.ro
UNICEF

12:30

Panica pentru cei care platesc cu cardul. Atac cibernetic fara precedent! Milioane de clienti sunt vizati

B1 B1,
Panica pentru cei care platesc cu cardul. Atac cibernetic fara precedent! Milioane de clienti sunt vizati

Edenred, lider mondial in solutii de plati pentru angajati, a suferit un atac cu malware, la finalul saptamanii trecute. Romania nu a fost ferita de acest incident. in acest sens, Edenred Romania a. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, critici dure pentru cei care nu au votat: ii intreb: nu pute pamantul sub ei?

Cristian Tudor Popescu vine cu critici dure la adresa celor care nu au votat la turul doi al alegerilor prezidentiale. M-am uitat din nou cu tristete la distributia de varsta la vot. Nu au au inteles.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Gabriel Zetea (PSD): Am votat si azi cu cei care au ajutat cu adevarat judetul nostru

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a precizat pe pagina sa de Facebook ca a votat, alaturi de sotia sa, pentru cei care au ajutat cu adevarat judetul.

Atac cibernetic impotriva propagandei online a gruparii Statul Islamic

Un atac cibernetic de amploare mondiala impotriva propagandei online a militantilor din cadrul gruparii jihadiste Statul Islamic SI) a avut loc in ultimele zile, in cadrul unei anchete a justitiei belgiene, a anuntat luni Parchetul Federal belgian, relateaza AFP.

VIORICA DANCILA, MESAJ PENTRU ROMANI: Judecati-i pe cei care va cer votul in functie de ce au facut pentru voi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe cei care vin si le cer votul, in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat.

CTP explica ce voturi a luat Klaus Iohannis de la ceilalti candidati. 92,5 din cei care au votat USR l-au ales!

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatul alegerilor si victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis. in opinia sa, Klaus Iohannis a obtinut si voturile de la unii contracandidati din primul tur, in frunte cu USR. Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. intre altele, gazetarul .

Activitati pentru turistii care pleaca in excursie in Delta Dunarii pentru o zi

Timpul se dilata pentru turistii care merg intr-o excursie in Delta Dunarii pentru o zi.

ATENTIE! Toti POSESORII DE CARDURI BANCARE sunt VIZATI! A avut loc UN ATAC CIBERNETIC! VEZI daca si tu ai fost AFECTAT

Mare atentie posesorilor de carduri bancare si nu numai! SOC LA KANAL D! NOI PROBLEME PENTRU TEO TRANDAFIR! BURSCU A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Edenred, emitent de carduri, tichete si solutii pentru.

Ministrul de Interne ii avertizeaza pe cei care vor sa comita fraude electorale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a lansat un avertisment in atentia persoanelor care ar fi.

Cadou neasteptat pentru barbatul care a lovit ursul din Harghita. Drama prin care trecea familia sa, dupa accidentul nefericit

Barbatul care a lovit accidental ursul din Harghita,distrugandu-si astfel singurul mijloc de transport pentru familia sa numeroasa, a primit un cadou neasteptat. Ardealnews. ro scrie ca familia din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2922 seconds )