Libnet.ro
UNICEF

10:01

Papa Francisc: Femeile sunt mai curajoase decat barbatii

B1 B1,
Papa Francisc: Femeile sunt mai curajoase decat barbatii

Femeile sunt mai curajoase decat barbatii, a declarat papa Francisc in audienta de miercuri,dedicata Iuditei, pe care a caracterizat-o drept o femeie de mare frumusete si. continuă pe B1

Papa Francisc, MESAJ pentru MAFIA ITALIANA! Suvernaul Pontif trage un semnal de alarma cu privire la cei mai slabi dintre cei slabi

Papa Francisc a criticat, luni, la Vatican, banii patati de sange obtinuti pe cai ilicite de organizatiile mafiote italiene si puterea nelegiuita a acestora, incurajand.

Monseniorul Fernando Ocariz a fost numit, de Papa Francisc, prelatul organizatiei Opus Dei

Papa Francisc l-a numit, oficial, pe Fernando Ocariz, prelat al organizatiei catolice Opus Dei, acesta devenind astfel cel de-al patrulea lider al controversatei organizatii.

Papa Francisc lanseaza un atac dur la adresa Mafiei

Papa Francisc a lansat un atac dur la adresa Mafiei, in cadrul unei intrevederi cu reprezentantii Directiei Nationale Antimafia si Antiterorism din Italia.

Prognoza meteo. in week-end, vremea va fi mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada. La Bucuresti, temepraturile se vor situa intre - 8 si - 6 grade

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca vremea se va mentine mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada in urmatoarele trei zile, in special in zonele sudice, sud-estice, vestice si nord-vestice.

Bugetul SRI va fi cu 9,4% - 10% mai mic decat in anul trecut, a anuntat seful Comisiei de control al Serviciului

Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei de control al SRI, a anuntat ca bugetul Serviciului pe 2017 va fi cu 9,4% - 10% mai mic decat in anul trecut, conform noii alocari bugetare transmisa de.

Mesajul PNL pentru Guvern: in spitalele din Romania mortalitatea este mai mare decat in inchisori. Pentru spitale, nu va grabiti cu o ordonanta?

Deputatul PNL, Ovidiu Raetchi, i-a atras atentia sefului PSD, Liviu Dragnea, si Guvernului ca situatia din spitalele din Romania este mult mai grava decat cea din inchisori, insa actuala majoritate nu da semne ca s-ar grabi cu o ordonanta de urgenta pentru a remedia aceasta problema.

Sexy bunicuta, mai simpatica decat nepotica! (FOTO)

Nu e nimic anormal ca adolescentele sa isi fure uneia alteia iubitul. Dar ce te faci atunci cand bunica ta este la fel, sau chiar mai artagatoare decat tine? Emma, de 18 ani, din Bristol, este.

Liviu Dragnea: Viorel Stefan a fost poate mai moale decat trebuie sa fie un ministru de Finante (VIDEO)

Viorel Stefan a inteles foarte bine prioritatile Guvernului Grindeanu, dar a fost poate mai moale decat trebuie sa fie un ministru de Finante, a declarat Liviu Dragnea, dupa discutii avute cu.

Mai putini bani la Educatie, in 2017. Bugetul prevazut este cu 7,89% mai mic decat anul trecut

Ministerul Educatiei Nationale MEN) are alocat, pentru 2017, un buget de peste 8,2 miliarde de lei, cu 7,89% mai putin decat in 2016, adica 8. 9 miliarde de lei, potrivit proiectului de buget postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Bugetul 2017 pentru SIE, SPP si STS. Sumele alocate celor trei institutii sunt mai mici fata de anul trecut

Bugetele propuse anul acesta pentru Serviciul de Informatii Externe SIE), Serviciul de Paza si Protectie SPP) si Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) sunt mai mici fata de anul trecut, potrivit proiectului de buget publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )