Libnet.ro
UNICEF

06:45

Papa Francisc a infiintat o comisie care sa ancheteze activitatea Bancii Vaticanului

B1 B1,
Papa Francisc a infiintat o comisie care sa ancheteze activitatea Bancii Vaticanului

O comisie de ancheta a fost infiintata de la Papa Francisc, cu scopul de a verifica activitatea Bancii Vaticanului. Institutia, una din cele mai misterioase banci din lumea, a fost implicata recent in mai. continuă pe B1

Papa Francisc infiinteaza o comisie care va investiga Banca Vaticanului

Papa Francisc a infiintat o comisie speciala care va revizui activitatile Bancii Vaticanului, umbrita de scandaluri, pentru a se asigura ca isi desfasoara activitatea in armonie cu misiunea Bisericii Catolice, a anuntat miercuri Vaticanul.

Papa Francisc a ales o comisie care sa se ocupe de reformarea Bancii Vaticanului

Papa Francisc a stabilit o comisie insarcinata cu revizuirea Bancii Vatican, institutia fiind criticata din cauza operatiunilor financiare netransparente. Anuntul Suveranului Pontif face parte dintr-o serie de masuri luate pentru a combate acuzatiile de evaziune fiscala, potrivit BBC.

Papa Francisc scoate castanele din foc. Banca Vaticanului este acuzata de spalare de bani

Papa Francisc a desemnat o comisie speciala care sa verifice activitatile Bancii Vaticanului si sa se asigure ca institutia financiara opereaza in conformitate cu directivele bisericii catolice, au anuntat.

Papa Francisc a decis sa nu participe la un concert unde era invitatul de onoare, in ultimul moment. Sursa de la Vatican: Inca invatam cum vrea sa ne purtam

Papa Francisc a dat inca un semnal ca nu este un admirator al evenimentelor mondene de la Vatican si ca ii place sa faca lucrurile in stilul propriu, atunci cand nu s-a prezentat la un concert la care urma sa fie invitatul de onoare, anuntul fiind facut cu cateva minute inainte de inceperea concertului, scrie Reuters. Imaginea cu scaunul alb ramas gol la eveniment a aparut pe prima pagina in presa italiana. In editia de luni, Corriere della Sera a catalogat decizia sa o demonstratie de forta prin care papa Francisc doreste sa ilustreze ca vrea ca oficialii bisericii sa adopte un stil simplu.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 1,6164 seconds )