Libnet.ro
UNICEF

06:00

Papa Francisc, ingrijorat de miscarile separatiste din Europa

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc, ingrijorat de miscarile separatiste din Europa

Papa Francisc este ingrijorat de amploarea miscarilor separatiste in Europa, in contextul in care in Scotia si Catalonia sunt prevazute referendumuri de autodeterminare in lunile urmatoare, relateaza AFP, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Papa Francisc este ingrijorat de miscarile separatiste din Europa

Papa Francisc s-a declarat ingrijorat de miscarile separatiste care iau amploare in Europa, ca de exemplu Scotia Marea Britanie) sau Catalonia Spania), unde sunt prevazute referendumuri de autodeterminare in lunile urmatoare, relateaza AFP.

Papa Francisc: Fotbalul sa exprime solidaritate, nu sa fie un spectacol al lacomiei si rasismului

Papa Francisc a pledat, intr-un mesaj publicat inainte de inceperea Cupei Mondiale din Brazilia, pentru un fotbal care sa exprime lucrul in echipa si solidaritatea, nu pentru un spectacol al rasimului si .

Branduri ale modei incalca legislatia muncii din Europa de est, unde profita de forta ieftina de munca, acuza un ONG. Printre tarile vizate se afla si Romania

Brandurile din industria modei incalca legislatia privind piata muncii din Europa de Est, afirma un ONG specializat in acest domeniu, care spune ca mitul potrivit caruia 'Made in Europe' este echivalent cu corectitudinea nu este adevarat, in conditiile in care estul continentului reprezinta un fel de curtea din spate a fortei de munca ieftine, scrie The Guardian. Printre tarile vizate se afla si Romania.

Prima Casa e4 din Europa de Est se construieste in Romania

Lucrarile de construire a primei locuinte din Europa de Est cu un consum energetic aproape de zero, Casa e4, au fost inaugurate, ieri, in zona Corbeanca de langa Bucuresti.

Oscilatii pe pietele actiunilor din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, in urma aparitiei informatiei potrivit careia productia industriala din Marea Britanie si Franta a avut o evolutie conforma estimarilor.

Papa Francisc a anuntat ca nu exclude posibilitatea de a demisiona la un moment dat, la fel ca predecesorul sau Benedict al XVI-lea

Suveranul Pontif a vorbit, vineri, in cadrul unui interviu, despre demisia predecesorului sau Benedict al XVI-lea si a spus ca ar face si el acelasi lucru la momentul potrivit. Papa Benedict a facut un gest.

Autorul incidentului armat din Oregon este un elev de 15 ani

Autorul incidentului armat produs marti intr-un liceu american dintr-o suburbie a orasului Portland, in vestul Statelor Unite, este un elev al institutiei, in varsta de 15 ani, care a furat arme grele din casa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )