Libnet.ro
UNICEF

09:15

Prima Casa e4 din Europa de Est se construieste in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prima Casa e4 din Europa de Est se construieste in Romania

Lucrarile de construire a primei locuinte din Europa de Est cu un consum energetic aproape de zero, Casa e4, au fost inaugurate, ieri, in zona Corbeanca de langa Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Branduri ale modei incalca legislatia muncii din Europa de est, unde profita de forta ieftina de munca, acuza un ONG. Printre tarile vizate se afla si Romania

Brandurile din industria modei incalca legislatia privind piata muncii din Europa de Est, afirma un ONG specializat in acest domeniu, care spune ca mitul potrivit caruia 'Made in Europe' este echivalent cu corectitudinea nu este adevarat, in conditiile in care estul continentului reprezinta un fel de curtea din spate a fortei de munca ieftine, scrie The Guardian. Printre tarile vizate se afla si Romania.

Oscilatii pe pietele actiunilor din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, in urma aparitiei informatiei potrivit careia productia industriala din Marea Britanie si Franta a avut o evolutie conforma estimarilor.

Romanii si moldovenii, munciti pe salarii de mizerie: Adidas, Zara si alte branduri ar incalca legislatia muncii in Europa de Est, acuza un ONG

Mai multe branduri occidentale din domeniul modei, ca Adidas, Primark si Zara, sunt acuzate ca profita de o retea de aprovizionare care-i plateste pe muncitorii din Europa de Est si Turcia cu salarii de nimic si le incalca drepturile in domeniul muncii, relateaza The Guardian in editia online.

Europa Capital, parte a grupului Rockefeller, a vandut integral prima faza din Vitan Residence 2

Compania Europa Capital, parte a grupului Rockefeller, a vandut integral prima etapa, de 150 de apartamente, a proiectului rezidential Vitan Residence 2 din Bucuresti in 15 luni de la lansarea vanzarilor. Compania urmeaza sa inceapa in vara si vanzarea.

Papa Francisc, ingrijorat de miscarile separatiste din Europa

Papa Francisc este ingrijorat de amploarea miscarilor separatiste in Europa, in contextul in care in Scotia si Catalonia sunt prevazute referendumuri de autodeterminare in lunile urmatoare, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )