Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papa Francisc a lansat un apel la pace si iertare, in Columbia - VIDEO

Antena3 Antena3,
Papa Francisc a lansat un apel la pace si iertare, in Columbia - VIDEO

Papa Francisc le-a cerut columbienilor sceptici in legatura cu un acord de pace cu gherilele sa fie deschisi la reconciliere cu cei care au renuntat la violenta. El a lansat apelul la cateva ore dupa. continuă pe Antena3

Papa Francisc a lansat un apel la pace si iertare in Columbia

Papa Francisc le-a cerut columbienilor sceptici in legatura cu un acord de pace cu gherilele sa fie deschisi la reconciliere cu cei care au renuntat la violenta. El a lansat apelul la cateva ore dupa ce un fost lider al rebelilor FARC i-a cerut iertare Suveranului Pontif, relateaza Reuters.

FOTO VIDEO Papa Francisc, intampinat de credinciosi, in Columbia

Papa Francisc efectuaza o vizita de cinci zile in Columbia, in cadrul careia va vizita capitala Bogota, cat si orasele Villavicencio, Medellin si Cartagena.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele cutremurului din Mexic si ale uraganului Irma

Papa Francisc, aflat in vizita in Columbia, s-a rugat vineri pentru victimele seismului cu magnitudinea 8,2 care a lovit Mexicul, cat si pentru cele ale uraganului Irma, care a devastat Caraibele.

Vizita pastorala a lui Papa Francisc in Columbia

Papa Francisc a ajuns miercuri la Bogota, in Columbia, la ora locala 16:10, cu douazeci de minute mai devreme decat era stabilit. Aici el se afla cu scopul unei vizite pastorale timp de 5 zile.

Papa Francisc, in Columbia pentru a promova pacea si reconcilierea

Papa Francisc incepe astazi o vizita de cinci zile in Columbia dedicata promovarii pacii si reconcilierii in aceasta tara din America de Sud care isi revine cu greu dupa cinci decenii de lupte armate interne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )