Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papa Francisc spune ca si ateii pot fi buni: Faceti bine si vom gasi un punct de intalnire

Hotnews Hotnews,
 Papa Francisc spune ca si ateii pot fi buni: Faceti bine si vom gasi un punct de intalnire

Ateii ar trebui vazuti ca oameni buni daca fac bine, a spus Papa Francisc I intr-o predica, indemnand ca oamenii de toate religiile si de nicio religie sa coopereze, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Papa Francisc: Si ateii pot fi buni. Cu totii sunt mantuiti de Iisus daca fac bine

Papa Francisc a declarat, in timpul predicii de miercuri, ca si ateii pot fi vazuti ca oameni buni daca fac bine, scrie cotidianul The Guardian. Suveranul Pontif, care adopta astfel o atitudine fata de atei cu mult diferita fata de cea a Papei Benedict, a indemnat oamenii, indiferent de religie, sa lucreze impreuna.

Papa Francisc considera ca si ateii pot fi buni: Faceti fapte bune si vom gasi un punct de intalnire

Papa Francisc a indemnat ca oamenii de toate religiile si de nicio religie sa coopereze, relateaza The Guardian. Ateii ar trebui vazuti ca oameni buni daca fac bine, a spus Papa Francisc intr-o predica de la.

Papa Francisc, BANUIT ca face EXORCIZARI.

Papa Francisc este banuit ca face ritualuri de exorcizare, dupa ce o inregistrare video controversata a fost difuzata de posturile italiene. Dupa slujba de duminica, Suveranul Pontif s-a plimbat printre pelerinii din Piata Sfantul Petru si s-a oprit in fata unui tanar imobilizat intr-un scaun cu rotile. Imaginile il arata pe un preot aflat langa acesta care i-a spus cateva vorbe Papei, potrivit Digi 24. Citeste si Papa Francisc recunoaste ca atipeste, uneori, in timpul rugaciunii de .

Papa Francisc este exorcist? O scena socanta a avut loc in piata Sfantul Petru

O scena realmente ciudata a avut loc in piata Sfantul Petru, unde Papa Francisc a atins un tanar cu dizabilitati. Barbatul se afla intr-un scaun cu rotile, iar Papa a vrut sa ii dea binecuvantarea cu ocazia.

Papa Francisc recunoaste ca atipeste, uneori, in timpul rugaciunii de seara

Papa Francisc declara ca, in timpul rugaciunii de seara, uneori atipeste, subliinind insa ca Dumnezeu intelege, conform site-ului publicatiei Daily Mail. Suveranul Pontif a vorbit in.

Papa Francisc a marturisit ca, uneori, adoarme in timpul rugaciunii de seara

Papa Francisc a marturisit, luni, ca se intampla ca, uneori, sa adoarma in timpul rugaciunii de seara, adaugand ca Dumnezeu intelege, potrivit Mediafax. Uneori atipesc, oboseala acumulata in cursul.

Papa Francisc recunoaste ca atipeste, uneori, in timpul rugaciunii de seara.

Papa Francisc declara ca, in timpul rugaciunii de seara, uneori adoarme, subliinind insa ca Dumnezeu intelege, conform site-ului publicatiei Daily Mail, citat de Mediafax. Suveranul Pontif a vorbit in fata a aproximativ 200. 000 de credinciosi, in Piata Sfantul Petru de la Vatican. Cu aceasta ocazie el a facut o serie de afirmatii informale, vorbind despre bunica sa, despre decizia de a deveni preot si despre coruptia din politica. Suveranul Pontif a vorbit si despre rugaciunile pe care le .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )