Libnet.ro
UNICEF

08:30

PARCHETUL GENERAL: Deplasarile externe ale lui Augustin Lazar - aproximativ 20 mii euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PARCHETUL GENERAL: Deplasarile externe ale lui Augustin Lazar - aproximativ 20 mii euro

Parchetul General a informat, astazi, ca deplasarile externe ale procurorului general Augustin Lazar, in cei trei ani de mandat, au costat aproximativ 20. 000 euro. continuă pe Ziarul Bursa

Parchetul General, reactie la declaratiile lui Tudorel Toader: Deplasarile externe facute de Augustin Lazar de la preluarea mandatului au costat 20.000 euro

Parchetul General reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri, in timpul interviului sustinut de Augustin Lazar pentru functia de procuror general, ca se vehiculeaza.

Cei 500.000 de euro au fost doar 20.000. Parchetul General i-a raspuns lui Toader: Deplasarile lui Augustin Lazar au costat 20.240 de euro

Parchetul General a anuntat, miercuri, dupa afirmatiile ministrului Justitiei care a cerut verificarea deplasarilor lui Augustin Lazar din cauza ca acestea ar fi costat 500. 000 de euro, ca deplasarile au insumat 20. 240 de euro.

Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Augustin Lazar: Responsabilitatea pentru victime nu este una institutionala, ci una directa, individuala (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat luni ca dosarul Revolutiei din 1989 a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul Militar. Este un moment deosebit pentru justitia militara si.

Augustin Lazar, explicatii despre scandalul detinutului politic: cum se apara procurorul-general

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a dat, marti, explicatii despre trecutul sau profesional. El a raspuns acuzatiilor legate de faptul ca ar fi respins cererile de eliberare conditionata ale detinutului politic. Procurorul general al Romaniei sustine ca nimic din ce s-a spus in spatiul public nu este adevarat si ca si-a facut doar datoria.

Reactii dure la adresa lui Augustin Lazar: Dreptatea este asteptata, fara indoiala, dar ea nu trebuie anuntata de cineva care atunci era un servitor al celor mai negre tinte ale regimului Ceausescu

Reactii dure dupa ce procurorul general Augustin Lazar a anuntat trimiterea in instanta a rechizitoriului in Dosarul Revolutiei. Se rasucesc mortii Revolutiei in morminte. Este un tortionar a.

VIDEOLIVE Augustin Lazar, fata in fata cu ministrul Justitiei / Candidatii la sefia Parchetului General sustin interviul cu Tudorel Toader

Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin astazi interviul cu Tudorel Toader. Actualul procuror general, Augustin Lazar, pe care ministrul Justitiei a incercat fara succes sa il revoce, candideaza pentru un al doilea mandat, in plin scandal generat de acuzatiile potrivit carora ar fi refuzat de doua ori sa elibereze un disident, in perioada comunista. Ceilalti trei candidati sunt procurorii Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu. Toader, inainte de audierea candidatilor pentru sefia Parchetului General: Un raspuns va fi dat astazi inainte sau dupa motiuneLazar, la ministerul Justitiei: Nu am emotii. De ce sa am, la cate examene am dat?.

VIDEO Augustin Lazar, fata in fata cu ministrul Justitiei / Candidatii la sefia Parchetului General sustin interviul cu Tudorel Toader

Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin astazi interviul cu Tudorel Toader. Actualul procuror general, Augustin Lazar, pe care ministrul Justitiei a incercat fara succes sa il revoce, candideaza pentru un al doilea mandat, in plin scandal generat de acuzatiile potrivit carora ar fi refuzat de doua ori sa elibereze un disident, in perioada comunista. Ceilalti trei candidati sunt procurorii Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu. Primul audiat a fost procurorul Marian Drilea, care a laudat Sectia pentru anchetarea magistratilor, sustinand ca aceasta ofera garantii de independenta si impartialitate. Toader, inainte de audierea candidatilor pentru sefia Parchetului General: Un raspuns va fi dat astazi inainte sau dupa motiuneLazar, la ministerul Justitiei: Nu am emotii. De ce sa am, la cate examene am dat?.

Augustin Lazar, declaratie de presa. Procurorul general, asteptat sa vorbeasca despre trecutul sau ca procuror in era comunista

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine declaratii de presa, de la ora 14. Augustin Lazar este asteptat sa aduca lamuriri in scandalul legat de trecutul sau ca procuror in perioada.

Tudorel Toader si Augustin Lazar, fata in fata: Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin interviul cu ministrul Justitiei (VIDEO)

Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin, miercuri, interviul cu Tudorel Toader. Cel mai asteptat interviu este cel al lui Augustin Lazar, cel pe care Toader tot a incercat sa il dea afara,.

Augustin Lazar, interviu pentru un nou mandat de procuror general. Ce a spus Tudorel Toader la intrarea in Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a comentat scandalul in care este implicat Augustin Lazar, procurorul general fiind asteptat astazi sa sustina interviul in fata comisiei, dupa ce si-a depus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )