Libnet.ro
UNICEF

00:07

Parerea surprinzatoare a lui Jurgen Klopp despre coronavirus - Cum se pozitioneaza antrenorul lui Liverpool

Hotnews Hotnews,
 Parerea surprinzatoare a lui Jurgen Klopp despre coronavirus - Cum se pozitioneaza antrenorul lui Liverpool

Epidemia de coronavirus a dat peste cap programul multor competitii din intreaga lume, dar Jurgen Klopp nu este ingrijorat cu privire la o posibila intrerupere a campionatului din Anglia. Antrenorul lui Liverpool a avut un raspuns surprinzator cand a fost intrebat despre coronavirus: Cand am vazut pentru prima data stirile astea chiar m-am gandit: Wow, cineva chiar crede asa ceva?. continuă pe Hotnews

Parerea surprinzatoare a lui Jurgen Klopp despre coronavirus - Cum se pozitioneaza antrenorul lui Liverpool

Epidemia de coronavirus a dat peste cap programul multor competitii din intreaga lume, dar Jurgen Klopp nu este ingrijorat cu privire la o posibila intrerupere a campionatului din Anglia. Antrenorul lui Liverpool a avut un raspuns surprinzator cand a fost intrebat despre coronavirus: Cand am vazut pentru prima data stirile astea chiar m-am gandit: Wow, cineva chiar crede asa ceva?.

VIDEO Ce a spus Pep Guardiola despre coronavirus si cum l-a tachinat pe Jurgen Klopp

Pep Guardiola, tehnicianul celor de la Manchester City, nu se teme de coronavirus si a declarat ca nu va lua masuri de precautie. Spaniolul a spus ca lui ii place sa se imbratiseze cu ceilalti si nu a ratat ocazia de a-l tachina pe Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.

Cel mai des intalnite 8 intrebari despre coronavirus, in Romania

Grupul de Comunicare Strategica aduce clarificari suplimentare asupra recomandarilor de conduita in prevenirea raspandirii coronavirus COVID-19), punand astfel la dispozitie raspunsuri pentru mai multe intrebari ridicate in spatiul public.

CLARVAZATOAREA Carmen Harra, despre CORONAVIRUS! Nu vad tragedia despre care se vorbeste

In contextul intensificarii isteriei provocata de noul coronavirus, dar si a cazurilor ce au fost depistate pana acum pe teritoriul Romaniei, ce i-au determinat pe oameni sa isi faca provizii de hrana,.

Directorul INSP, avertisment despre coronavirus: Vor mai aparea cazuri de infectare in Romania

Directorul Institutului National de Sanatate Publica lanseaza un avertisment deosebit de important: vor mai exista si alte cazuri de coronavirus in Romania, spune Adriana Pistol, in exclusivitate pentru Antena 3.

Digi 24: Mituri, adevaruri si controverse despre coronavirus lamurite de reprezentanta OMS in Romania. Care sunt obligatiile angajatorilor

Romania este pe harta tarilor cu noul coronavirus confirmat. Desi subiectul este in prim-plan de mai bine de doua luni, exista in continuare tot felul de informatii contradictorii.

Telefon de informare a romacentnilor din strainatate despre coronavirus:A+4021.320.20.20

Grupul de Comunicare Strategica anunapounda ca, avacentnd an vedere nevoia de informare a cetaapoundenilor romacentni aflaapoundi an strainatate cu privire la masurile de prevenire a raspacentndirii noului coronavirus, a fost operaapoundionalizata o linie dedicata celor din afara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3434 seconds )