Libnet.ro
UNICEF

13:15

Parintii lui Kate Middleton: Bebelusul regal este absolut frumos

B1 B1,
Parintii lui Kate Middleton: Bebelusul regal este absolut frumos

Parintii Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, au afirmat, marti, dupa o vizita la maternitatea St. Mary din Londra, ca bebelusul regal este absolut frumos, potrivit Mediafax. Este absolut frumos, iar parintii. continuă pe B1

Ducesa Kate si bebelusul regal vor parasi marti seara maternitatea.

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor vor parasi maternitatea marti seara, conform unui comunicat oficial transmis de Palatul regal si citat de presa britanica, transmite Mediafax. Ducesa de Cambridge va parasi marti seara Spitalul St. Mary; ducele, ducesa si fiul lor vor merge la Palatul Kensington, situat in partea de vest a Londrei, conform comunicatului oficial. Printul Charles, care s-a deplasat la maternitate, a declarat la iesire ca bebelusul regal este incantator, .

Parintii lui Kate Middleton si-au vizitat nepotul: Bebelusul este absolut frumos, iar parintii de descurca de minune

UPDATE: Parintii ducesei de Cambridge, Carole si Michael Middleton, au fost primii vizitatori ai bebelusului regal, care s-a nascut luni, la clinica St. Mary din Londra, ei afirmand la iesire ca nepotelul este.

Parintii lui Kate Middleton si-au vizitat nepotul, noul mostenitor la tronul Marii Britanii

Parintii ducesei de Cambridge, Carole si Michael Middleton, au fost primii vizitatori ai bebelusului regal, care s-a nascut luni, la clinica St. Mary din Londra, scrie BBC. Carole si Michael Middleton au sosit la cl.

Bebelusul regal este puternic inrudit cu ROMANII. Cine a facut aceasta declaratie surprinzatoare

Noul membru al Casei Regale din Marea Britanie este inrudit cu Dracula! Aceasta este doar una dintre panzele de intrigi ce au fost tesute in jurul copilului numit de presa printul X de Cambridge. Desi s-a nascut.

Ducesa Kate si bebelusul regal vor parasi in seara asta maternitatea

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor vor parasi maternitatea marti seara, conform unui comunicat oficial transmis de Palatul regal si citat de presa britanica.

LIVE VIDEO Ducesa Kate si bebelusul regal vor parasi in seara asta maternitatea

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor vor parasi maternitatea marti seara, conform unui comunicat oficial transmis de Palatul regal si citat de presa britanica.

LIVE VIDEO Prima aparitie publica a micului print. Ducesa Kate si bebelusul regal au parasit maternitatea

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor au parasit spitalul St. Mary marti seara. Prima aparitie publica a micului print a fost asteptata cu suftetul la gura de intreg Regatul Unit.

Prima aparitie publica a micului print. Ducesa Kate si bebelusul regal au parasit maternitatea

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor au parasit maternitatea marti seara. Prima aparitie publica a micului print a fost asteptata cu suftetul la gura de intreg regatul unit.

FOTO VIDEO Prima aparitie publica a micului print. Ducesa Kate si bebelusul regal au parasit maternitatea

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor au parasit maternitatea marti seara. Prima aparitie publica a micului print a fost asteptata cu sufletul la gura de intreg Regatul Unit.

Kate Middleton, Printul Willam si bebelusul regal au parasit maternitatea Saint Mary din Londra (VIDEO)

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, Printul William si bebelusul regal au parasit, marti seara, maternitatea Saint Mary din Londra, unde s-a nascut baietelul cuplului princiar, potrivit Mediafax. Parintii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )