Libnet.ro
UNICEF

12:16

Kate Middleton, Printul Willam si bebelusul regal au parasit maternitatea Saint Mary din Londra (VIDEO)

B1 B1,
Kate Middleton, Printul Willam si bebelusul regal au parasit maternitatea Saint Mary din Londra (VIDEO)

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, Printul William si bebelusul regal au parasit, marti seara, maternitatea Saint Mary din Londra, unde s-a nascut baietelul cuplului princiar, potrivit Mediafax. Parintii. continuă pe B1

Kate Middleton, Printul Willam si bebelusul regal au parasit maternitatea Saint Mary din Londra

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, Printul William si bebelusul regal au parasit, marti seara, maternitatea Saint Mary din Londra, unde s-a nascut baietelul cuplului princiar, potrivit Mediafax. Parintii.

Prima aparitie publica a micului print. Ducesa Kate si bebelusul regal au parasit maternitatea

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor au parasit maternitatea marti seara. Prima aparitie publica a micului print a fost asteptata cu suftetul la gura de intreg regatul unit.

FOTO VIDEO Prima aparitie publica a micului print. Ducesa Kate si bebelusul regal au parasit maternitatea

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor au parasit maternitatea marti seara. Prima aparitie publica a micului print a fost asteptata cu sufletul la gura de intreg Regatul Unit.

LIVE VIDEO Prima aparitie publica a micului print. Ducesa Kate si bebelusul regal au parasit maternitatea

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor au parasit spitalul St. Mary marti seara. Prima aparitie publica a micului print a fost asteptata cu suftetul la gura de intreg Regatul Unit.

PRIMELE IMAGINI cu bebelusul regal. Printul William: Seamana cu Kate.

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor au parasit maternitatea marti seara. Printul a declarat ca este un moment emotionat, iar ducesa a adaugat ca orice parinte cunoaste acest sentiment. Este un baiat mare, e destul de greu, a fost prima reactie a printului William, la iesirea din maternitate. Cei trei s-au oprit cateva minute pentru a saluta multimea de admiratori si a vorbi cu jurnalistii. Seamana cu Kate, din fericire; are buzele lui Kate, a glumit printul William. Ducele .

Emotii si asteptare la Londra. Oamenii sunt nerabdatori sa-l zareasca pe bebelusul regal

Intreaga lume asteapta marti primele imagini cu noul print britanic, baiatul in varsta de numai o zi al lui William si Kate, care ar putea parasi maternitatea din centrul Londrei unde s-a nascut, in bratele tatalui sau, printul William si ale mamei sale, Kate Middleton, scrie presa internationala. Sute de fotografi si cameramani sunt la spital ca sa suprinda momentul, dupa ce doar unul singur a reusit sa vada cand ducesa si sotul ei au intrat in spital, luni dimineata, inainte de nastere.

Parintii lui Kate Middleton: Bebelusul regal este absolut frumos

Parintii Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, au afirmat, marti, dupa o vizita la maternitatea St. Mary din Londra, ca bebelusul regal este absolut frumos, potrivit Mediafax. Este absolut frumos, iar parintii.

Ducesa Kate si bebelusul regal vor parasi marti seara maternitatea.

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor vor parasi maternitatea marti seara, conform unui comunicat oficial transmis de Palatul regal si citat de presa britanica, transmite Mediafax. Ducesa de Cambridge va parasi marti seara Spitalul St. Mary; ducele, ducesa si fiul lor vor merge la Palatul Kensington, situat in partea de vest a Londrei, conform comunicatului oficial. Printul Charles, care s-a deplasat la maternitate, a declarat la iesire ca bebelusul regal este incantator, .

Bebelusul regal a fost vizitat de bunici. Vezi primele lor impresii.

Parintii ducesei de Cambridge au mers, marti, la Maternitatea St. Mary din Londra, pentru a-i vedea pe ducele si ducesa de Cambridge si pe bebelusul acestora. Cateva ore mai tarziu, la maternitate au venit si printul Charles si sotia sa, Camilla, transmite Mediafax. Parintii ducesei de Cambridge au fost primii care au efectuat o vizita la maternitate pentru a-l vedea pe bebelusul regal. Carole si Michael Middleton au declarat ca bebelusul este absolut frumos, iar parintii de descurca de .

10 lucruri despre bebelusul regal. Ce legatura exista intre copil si DRACULA.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a intrat, luni, in travaliu. Pana in acest moment, sexul copilului nu a fost dezvaluit, insa cei de la AFP au intocmit o lista cu zece detalii care sunt, deja, cunoscute despre bebelusul regal. Genealogii sunt de parere ca, pe de-o parte, viitorul copil al lui Kate si al lui William ar putea fi inrudit cu Dracula, printul din secolul al XV-lea care l-a inspirat pe scriitorul irlandez Bram Stoker sa scrie faimoasa poveste despre celebrul vampir. Pe de alta .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )