Libnet.ro
UNICEF

00:07

Paris Masters: Rafael Nadal s-a retras din cauza unei accidentari si rateaza un posibil duel cu Novak Djokovic Denis Shapovalov va juca finala

Hotnews Hotnews,
 Paris Masters: Rafael Nadal s-a retras din cauza unei accidentari si rateaza un posibil duel cu Novak Djokovic Denis Shapovalov va juca finala

Rafael Nadal 2 ATP, va urca pe primul loc incepand de luni) s-a retras inaintea semifinalei Masters-ului de la Paris, din cauza unei accidentari in zona abdominala pe care a suferit-o in timpul incalzirii. Adversarul sau Denis Shapovalov il va intalni in ultimul act pe Novak Djokovic. continuă pe Hotnews

Paris Masters: Rafael Nadal, in sferturi dupa a 19-a victorie in fata lui Stan Wawrinka (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal 2 ATP) si-a trecut in cont a 19-a victorie in fata lui Stan Wawrinka 16 ATP), scor 6-4, 6-4. in urma acestui succes, spaniolul si-a asigurat calificarea in sferturile Masters-ului de Paris.

Rafael Nadal lovit de o noua accidentare

Spaniolul Rafael Nadal s-a retras inaintea semifinalei de la Paris-Bercy cu Denis Shapovalov, astfel ca iubitorii tenisului nu vor vedea duminica mult visata finala intre primii doi jucatori ai lumii.

Dupa Bianca Andreescu, o alta jucatoare s-a retras din Turneul Campionelor. Motivul pentru care a parasit competitia

Inca o jucatoare s-a retras din Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu si Naomi Osaka s-au accidentat si au parasit competitia din China. Kiki Bertens a acuzat probleme medicale in setul secund al partidei cu Belinda Bencic si nu a mai putut continua meciul. Bianca Andreescu, Naomi Osaka si Kiki Bertens s-au retras din Turneul .

Aer IRESPIRABIL in Prahova din cauza POLUARII de la Brazi: Viata noastra si a copiilor nostri e mult mai importanta decat banii pe care-i primiti (VIDEO)

Aerul din Ploiesti si localitatile din jur a devenit irespirabil din cauza combinatelor din zona. Cea mai grava situatie este insa la Brazi. Un internaut, locuitor din Brazi, a postat pe Facebook un.

RADET a inregistrat in 2018 pierderi de circa 64 milioane lei, in principal din cauza conductelor vechi, care pierd caldura, si a apei de adaos

RADET a inregistrat in 2018 pierderi de circa 64 milioane lei, bani ce vor fi compensati de Primaria Capitalei, din bugetul propriu, potrivit unui proiect de hotarare adoptat la ultima sedinta de Consiliu General. Din cele 64 milioane lei, circa 50 milioane reprezinta pierderile de caldura suferite pe retea din cauza uzurii tehnologice si costul apei adaugate pentru a compensa apa care curge in pamant din cauza tevilor sparte. in 2017, RADET a avut pierderi financiare de 80 milioane lei.

Cum o jignea mama Printesei Diana pe aceasta, din cauza relatiei cu Dodi Fayed. Ce a ascuns Casa Regala atatia ani

Cu toate ca Printesa Diana s-a stins intr-un accident din anul 1997, presa o mentine in prim-plan. Cei care o iubesc si acum doresc sa cunoasca multe detalii din viata sa, dat fiind faptul ca a plecat dintre noi prea repede. Iata cum o jignea mama sa! Totul se petrecea din cauza unei relatii amoroase.

Paris Masters: Novak Djokovic s-a calificat in a sasea sa finala, dupa ce l-a invins pe Grigor Dimitrov

Novak Djokovic 1 ATP) s-a calificat pentru a sasea oara in finala Masters-ului de la Paris, dupa ce a trecut de Grigor Dimitrov 27 ATP), scor 7-65), 6-4. Sarbul a avut nevoie de o ora si 38 de minute pentru a trece de bulgar.

Paris Masters: Novak Djokovic, in semifinale - Victorie in 58 de minute cu Stefanos Tsitsipas (6-1, 6-2)

Aflat intr-o zi de gratie, Novak Djokovic 1 ATP) a defilat in confruntarea cu Stefanos Tsitsipas 7 ATP). Liderul mondial nu i-a lasat nicio sansa grecului care il invinsese la ultimul meci direct. Djokovic a avut nevoie de doar 58 de minute pentru a se impune, scor 6-1, 6-2, calificandu-se astfel in semifinalele Masters-ului de la Paris.

Paris Masters: Novak Djokovic, in sferturi - Duel cu Tsitsipas pentru semifinale

Novak Djokovic a avut dificultati impotriva lui Kyle Edmund doar in primul set, unul adjudecat cu dificultate in tiebreak 9-7), insa lucrurile au intrat in normal in cel de-al doilea: 6-1. Liderul mondial s-a calificat astfel in sferturile Masters-ului de la Paris, acolo unde va da peste Stefanos Tsitsipas.

Paris Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in primul tur

Campioni la Basel saptamana trecuta, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au parasit proba de dublu a Masters-ului de la Paris inca din primul tur.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )