Libnet.ro
UNICEF

13:45

Parlamentarii PSD si-au sistat plecarile in strainatate pentru a fi prezenti la motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Parlamentarii PSD si-au sistat plecarile in strainatate pentru a fi prezenti la motiunea de cenzura

Parlamentarii care fac parte din PSD au hotarat sa isi anuleze plecarile din afara tarii si sa renunte la concediile din perioada imediat urmatoare pentru a fi prezenti la motiunea de cenzura. continuă pe Antena3

Mobilizare in PSD. Parlamentarii social-democrati si-au sistat plecarile in strainatate si si-au anulat concediile pentru a fi prezenti la motiunea impotriva propriului Guvern

Parlamentarii social-democrati s-au asigurat ca vor fi prezenti la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, anulandu-si concediile si deplasarile in strainatate, a declarat, vineri, deputatul Ioan Dirzu, citat de Mediafax.

Parlamentarii PSD, convocati prin SMS la Parlament duminica: Sa facem cu totii un efort. Prezenta obligatorie

Parlamentarii PSD au fost convocati prin SMS la sedinta de duminica a Parlamentului, decisa de social-democrati pentru citirea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, ei fiind anuntati de.

Victor Ponta: Vom discuta cu parlamentarii PSD sa le spunem un lucru. Nu intrati in istorie in acest fel

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat vineri ca el si premierul Sorin Grindeanu vor discuta cu parlamentarii PSD pentru a le transmite sa nu voteze motiunea de cenzura initiata de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )