Libnet.ro
UNICEF

18:15

Parlamentul britanic, inchis din cauza pandemiei noului coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul britanic, inchis din cauza pandemiei noului coronavirus

Parlamentul britanic se pregateste sa fie inchis miercuri, pe o perioada de o luna , iar deputatii sunt trimisi acasa cu o saptamana mai devreme in vacanta de Paste, din cauza pandemiei noului coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi mutate in vara anului 2021, din cauza pandemiei de coronavirus

Jocurilor Olimpice de la Tokyo vor fi mutate in vara anului 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a fost luata in urma unei sedinte telefonice intre premierul japonez Shinzo Abe si presedintele Comitetului International Olimpic.

Campionatul Spaniei a fost suspendat pe termen nedefinit din cauza pandemiei de coronavirus

Presedintii Federatiei si Ligii Spaniole de fotbal au decis suspendarea pe ternen nedefinit, din cauza pandemiei de coronavirus. Masura se aplica tuturor ligilor din Spania, chiar si celor neprofesioniste, dar.

Bilantul romanilor repatriati pana acum din cauza pandemiei de coronavirus. MAE: Doar pe cale rutiera, prin Ungaria, au venit aproximativ 46.800 cetateni, in decurs de o saptamana

Ministerul Afacerilor Externe face, luni, bilantiul romanilor repatriati de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, pe cale rutiera, aproximativ 46. 800 cetateni romani au intrat in tara de.

Parlamentul britanic, inchis pe o perioada de o luna din cauza pandemiei de coronavirus

Parlamentul britanic se pregateste sa fie inchis miercuri - pe o perioada de o luna -, iar deputatii sunt trimisi acasa cu o saptamana mai devreme in vacanta de Paste, din cauza pandemiei noului coronavirus, relateaza AFP.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an, din cauza pandemiei

Comitetul International Olimpic a confirmat, marti, printr-un comunicat publicat pe site-ul sau oficial, amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus, la finalul unor discutii intre presedintele CIO si premierul Japoniei.

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Marian Dragulescu, despre amanarea Jocurilor Olimpice 2020 din cauza pandemiei de coronavirus: Daca e in 2022 nu cred ca mai pot participa

In contextul in care aproape toate marile competitii sportive s-au anulat, ca masura de preventie impotriva raspandirii virusului COVID-19, Thomas Bach, Presedintele Comitetului International Olimpic CIO), a .

AGENTIILE DE PRESA: Summit G20 prin videoconferinta pe tema pandemiei noului coronavirus

Sefii de stat si de guverne ai tarilor din cadrul G20 se reunesc joi, prin videoconferinta, intr-un summit pe tema epidemiei noului coronavirus, in contextul in care Grupul Celor Douazeci cel mai dezvoltate tari este criticat din cauza unei lentori a unei reactii fata de consecintele economice ale crizei, relateaza Reuters.

Primul deces din cauza infectiei cu coronavirus in Parlamentul European

Un angajat al Parlamentului European, in varsta de 41 de ani, a murit din cauza infectiei cu coronavirus.

Pepco inchide toate magazinele din Romania, din cauza pandemiei de coronavirus

Pepco, cel mai extins jucator de pe segmentul de imbracaminte si incataminte cu o retea de 272 de unitati in Romania, a decis inchiderea temporara a magazinelor locale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )