Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul deces din cauza infectiei cu coronavirus in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Primul deces din cauza infectiei cu coronavirus in Parlamentul European

Un angajat al Parlamentului European, in varsta de 41 de ani, a murit din cauza infectiei cu coronavirus. continuă pe Antena3

Sase morti din cauza infectiei cu coronavirus in Romania

Al saselea deces din cauza infectiei cu coronavirus a fost confirmat.

Primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus a fost confirmat in Romania El suferea de o afectiune grava

Primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus a fost confirmat in Romania. Este vorba despre un pacient care suferea si de cancer si care se intorsese din Franta in 6 martie. Anuntul a fost facut duminica de Grupul de comunicare stratregica.

Al treilea deces din cauza noului coronavirus in Romania. Este vorba de un barbat de 70 de ani din Neamt

Romania inregistreaza, duminica seara, al treilea deces pe teritoriul tarii al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19).

Al 5-lea deces din cauza Covid-19: Un barbat de 71 de ani din Suceava, internat anterior in sectia de cardiologie

Grupul de Comunicare Strategica anunta, luni, al cincilea deces din cauza Covid-19, pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbat de 71 de ani din Suceava. A fost inregistrat al cincilea caz de deces al.

Primul deces din Romania al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Pacientul de 67 de ani, internat la Filiasi suferea de afectiuni preexistente grave

Duminica a fost confirmat primul deces din Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba de pacientul de 67 de ani, internat initial la Spitalul din Filiasi si transferat apoi la spitalul de boli infectioase din Craiova. Acesta avea afectiuni preexistente grave, suferind de cancer pulmonar in faza terminala.

Cum sa-ti petreci timpul daca trebuie sa stai acasa din cauza noului coronavirus

Primul deces in randul personalului UE din cauza noului coronavirus

Un angajat al Parlamentului European PE) in varsta de aproximativ 40 de ani a murit dupa ce a contractat coronavirusul, devenind astfel prima persoana ucisa de pandemie in institutiile europene, relateaza AFP.

Al saptelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 65 de ani, coleg de salon cu pacientul decedat duminica la Spitalul Universitar din Bucuresti

Al saptelea deces din cauza coronavirusului s-a inregistrat luni seara in Romania, fiind vorba despre un barbat in varsta de 65 de ani internat la Spitalul Universitar Bucuresti. El a fost internat in acelasi salon cu barbatul de 74 de ani care a murit duminica, dupa ce a fost transferat de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti la Spitalul Victor Babes.

Al saselea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 64 de ani din Arad, pentru care rezultatul testului COVID a venit dupa deces

Al saselea deces din cauza coronavirusului a fost inregistrat luni in Romania. Este vorba despre un barbat de 64 de ani, din Arad. El a fost internat din 20 martie, in stare grava, la Spitalul Judetean Arad, fiind intubat in sectia de terapie-intensiva.

Campionatul Spaniei a fost suspendat pe termen nedefinit din cauza pandemiei de coronavirus

Presedintii Federatiei si Ligii Spaniole de fotbal au decis suspendarea pe ternen nedefinit, din cauza pandemiei de coronavirus. Masura se aplica tuturor ligilor din Spania, chiar si celor neprofesioniste, dar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )