Libnet.ro
UNICEF

23:00

Parlamentul European cere explicatii privind autorizarea si distribuirea vaccinurilor anti - Covid

România Liberă România Liberă,
Parlamentul European cere explicatii privind autorizarea si distribuirea vaccinurilor anti - Covid

Directorul Agentiei Europene pentru Medicamente EMA), Emer Cooke, va raspunde intrebarilor Comisiei. continuă pe România Liberă

Certificatul de vaccinare agita apele in Parlamentul European

Grupul Renew din Parlamentul European va introduce o rezolutie pe subiectul certificatelor de vaccinare prin care sa stabileasca faptul ca nedetinerea unui astfel de document nu va atrage restrangerea unor drepturi, a declarat, ieri, deputatul european Dacian Ciolos, liderul grupului respectiv.

Parlamentul European condamna Vietnamul pentru incalcarea drepturilor omului

Parlamentul European a condamnat Vietnamul din cauza unei campanii de reducere la tacere a activistilor din aceasta tara si a cerut statelor membre ale UE sa denunte actiunile regimului de la Hanoi inaintea unui congres al Partidului Comunist aflat la putere, relateaza Reuters.

La ce pericole nevazute te expui cand lucrezi de acasa: de ce intervine Parlamentul European

Multa lume e experimentat, fara sa vrea, munca de acasa. Dar exista si cateva pericole, motiv pentru care Parlamentul European a decis sa intervina. Munca de acasa a devenit o normalitate.

Protestele din Rusia: Moscova cere explicatii Statelor Unite

Ambasada SUA la Moscova va trebui sa dea explicatii in legatura cu publicarea pe site-ul sau a itinerariilor manifestatiilor organizate sambata in Rusia de opozanti, a transmis Ministerul rus al Afacerilor Externe, care a anuntat ca ii va convoca pe diplomatii americani, relateaza AFP. Urmareste aici LIVEVIDEOTEXT Proteste masive in Rusia in sprijinul lui Navalnii: Zeci de mii de manifestanti la Moscova si in alte orase din tara Politia a arestat peste 1. 600 de oameni, printre care si Iulia Navalnaia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )