Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protestele din Rusia: Moscova cere explicatii Statelor Unite

Hotnews Hotnews,
 Protestele din Rusia: Moscova cere explicatii Statelor Unite

Ambasada SUA la Moscova va trebui sa dea explicatii in legatura cu publicarea pe site-ul sau a itinerariilor manifestatiilor organizate sambata in Rusia de opozanti, a transmis Ministerul rus al Afacerilor Externe, care a anuntat ca ii va convoca pe diplomatii americani, relateaza AFP. Urmareste aici LIVEVIDEOTEXT Proteste masive in Rusia in sprijinul lui Navalnii: Zeci de mii de manifestanti la Moscova si in alte orase din tara Politia a arestat peste 1. 600 de oameni, printre care si Iulia Navalnaia. continuă pe Hotnews

VIDEO Protestatarii din Rusia, batuti violent de fortele de ordine Peste 2.000 de manifestanti arestati

Imagini filmate la protestele din Rusia, in care fortele de ordine ii lovesc cu brutalitate pe manifestanti, au fost distribuite masiv pe internet. Potrivit celei mai recente raportari a site-ului independent de monitorizare a activitatii politiei OVD-Info, cel putin 2. 250 de persoane au fost retinute in cursul demonstratiilor ce au loc sambata in Rusia.

Noul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti: specialist in contraterorism, cu experienta in Rusia

Diplomatul care va detine, in mod interimar, functia de ambasador al Statelor Unite in Romania este .

Cladirea Curtii Supreme a Statelor Unite este evacuata in urma unei amenintari cu bomba

Cladirea Curtii Supreme a Statelor Unite este evacuata in urma unei amenintari cu bomba iar judecatorii instantei sunt evacuati, relateaza CNN care afirma de asemenea o prezenta sporita a Garzii.

Mii de arestari in timpul protestelor din Rusia. Confruntari intre sustinatorii lui Alexei Navalnii si fortele de ordine. Printre cei arestati se numara si sotia opozantului lui Putin (VIDEO)

Rusia are parte de cele mai ample proteste din ultimii ani. Zeci de mii de sustinatori ai lui Alexei Navalnii au iesit pe strazile din 100 de orase din Rusia pentru a protesta fata de arestarea politicianului de.

Ministrul Economiei cere explicatii despre site-ul de comert exterior: Ultima oferta de export este din 8 octombrie 2012

Ministrul Economiei Claudiu Nasui a solicitat Corpului de control sa faca un raport referitor la modul in care a fost finantat si construit site-ul de comert exterior al Romaniei, dupa ce a descoperit ca ultima oferta de export publicata este din 8 octombrie 2012.

Coronavirusul a ajuns si in ultima zona a Statelor Unite care pana acum nu a avut cazuri

Coronavirusul a ajuns si in ultima zona din Statele Unite neinfectata pana acum. Fiecare dintre cele 3. 000 de comitate americane a avut contaminari. Cea mai recenta este Kalawao din Hawaii, cel mai mic si mai putin populat comitat din tara, conform Mediafax care citeaza Wall Street Journal.

Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

LIVE - VIDEO Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Presedintele Joe Biden si prima doamna, Jill Biden, au ajuns la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Proteste restranse la Washington --- *ACTUALIZARE - Transferul codurilor nucleare catre Joe Biden s-a facut, in premiera, in doua etape --- *ACTUALIZARE - Biden s-a recules la Cimitirul National Arlington alaturi de Clinton, Obama si Bush --- *ACTUALIZARE - Macron catre Biden: Welcome back in Acordul de la Paris privind schimbarile climatice --- *ACTUALIZARE - Biden a trecut trupele in revista pentru prima data in calitate de presedinte --- *ACTUALIZARE - Imediat dupa incheierea ceremoniei, Joe Biden a anuntat pe Twitter ca merge la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Greta Thunberg l-a parafrazat pe Donald Trump intr-un tweet de adio la incheierea mandatului prezidential --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a tinut astazi primul discurs ca presedinte al SUA --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a depus juramantul de presedinte --- *ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )