Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul European a dezbatut situatia politica a Romaniei. Viviane Reding: Echilibrul democratic din Romania, pus sub semnul intrebarii

B1 B1,
Parlamentul European a dezbatut situatia politica a Romaniei. Viviane Reding: Echilibrul democratic din Romania, pus sub semnul intrebarii

La Strasbourg s-a incheiat sedinta Parlamentului European in care s-a dezbatut situatia politica a Romaniei. Sedinta s-a desfasurat sub forma unor discursuri, urmate de intrebari si pozitii scrise. continuă pe B1

Parlamentul European dezbate situatia politica a Romaniei. Viviane Reding: Echilibrul democratic din Romania, pus sub semnul intrebarii

La Strasbourg a inceput sedinta Parlamentului European in care se dezbate situatia politica a Romaniei. Sedinta va dura circa 40 de minute si se desfasoara sub forma unor discursuri, urmate de intrebari.

Parlamentul European dezbate situatia politica a Romaniei in sedinta de miercuri

Parlamentul European va dezbate in sedinta de miercuri, timp de circa 40 de minute, situatia politica din Romania. in cadrul sedintei vor fi discursuri, intrebari, pozitii scrise, precum si cu mobilizarea.

DEZBATERE asupra Romaniei in Parlamentul European. ...

Vicepresedintele Comisiei Europene Viviane Reding a declarat, miercuri, in plenul PE, ca situatia din Romania ramane fragila, ea exprimandu-si speranta ca toti actorii politici din tara sunt hotarati sa respectate in mod durabil si ireversibil statul de drept si independenta justitiei, potrivit Mediafax. Pe 11 iulie, m-am intalnit cu Ministrul Justitiei Titus Corlatean, iar presedintele CE Barroso s-a intalnit cu Victor Ponta o zi mai tarziu pentru a-i impartasi ingrijorarile Comisiei. Ca .

Eurodeputatul PSD Catalin Ivan o critica pe Viviane Reding pentru ca s-a imbracat in portocaliu la dezbaterea de la Strasbourg

Eurodeputatul Catalin Ivan, liderul delegatiei PSD din Parlamentul European, a acuzat-o miercuri pe Viviane Reding, vicepresedintele Comisiei, ca s-a comportat exact ca un agent electoral al lui Traian Basescu, argument sustinut inclusiv prin faptul ca aceasta a purtat o haina portocalie la la dezbatera de la Strasbourg.

DEZBATERE asupra Romaniei in Parlamentul European. ...

UPDATE Presedintele Liberalilor si Democratilor Europeni, Graham Watson, a declarat, la dezbaterea despre situatia de la Bucuresti, ca cea mai buna solutie pentru Romania ar fi organizarea unor alegeri parlamentare si prezidentiale noi, scrie Mediafax. Potrivit acestuia, toate fortele politice ar trebui, dupa alegeri, sa se inteleaga asupra modului de functionare a relatiilor politice. Watson a mai spus ca nicio forta politica nu iese castigatoare din situatia politica de la Bucuresti din .

USL cere comisarului Viviane Reding sanctionarea Monicai Macovei pentru presiuni asupra justitiei

Europarlamentarii USL i-au transmis o scrisoare deschisa comisarului european pentru Justitie, Viviane Reding, solicitandu-i sa intervina public si sa sanctioneze presiunile exercitate de catre Monica Macovei asupra procurorului Mihai Negulescu, informeaza Uniunea Social Liberala.

Preda, referitor la atacurile USL la adresa lui Viviane Reding: Ce face USL e contraproductiv. USL ar trebui sa vada in Reding un partener

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a declarat, miercuri, la RFI, ca atitudinea social-liberalilor fata de vicepresedintele Comisiei Europene Viviane Reding este contraproductiva, deoarece aceasta, in fapt, apara statul de drept.

Parlamentul European dezbate miercuri situatia politica din Romania.

Eurodeputatii romani din PSD, PDL, PNL si UDMR s-au pregatit pentru dezbaterea care va avea lor miercuri in Parlamentul European, de circa 40 de minute, privind situatia politica din Romania, cu discursuri, intrebari, pozitii scrise, precum si cu mobilizarea grupurilor din care fac parte, potrivit Mediafax. Parlamentul European va dezbate miercuri, in sesiunea plenara de la Strasbourg, de la ora locala 15. 00 ora Romaniei), situatia politica de la Bucuresti, dupa ce asculta pozitiile .

Jose Manuel Barroso, in Parlamentul European: impreuna trebuie sa rezolvam criza. Europa are nevoie de o gandire noua

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a sustinut miercuri o declaratie in Parlamentul European, in care a dezbatut situatia economica din Uniunea Europeana. Acesta a declarat ca Europa are nevoie.

Parlamentul European dezbate miercuri situatia politica din Romania

Parlamentul European va dezbate in plen miercuri, 12 septembrie, situatia politica din Romania, inclusiv referendumul din 29 iulie pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, informeaza EUbusiness. La discutii vor lua parte membrii Consiliului European si ai Comisiei Europene.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )