Libnet.ro
UNICEF

19:45

Jose Manuel Barroso, in Parlamentul European: impreuna trebuie sa rezolvam criza. Europa are nevoie de o gandire noua

B1 B1,
Jose Manuel Barroso, in Parlamentul European: impreuna trebuie sa rezolvam criza. Europa are nevoie de o gandire noua

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a sustinut miercuri o declaratie in Parlamentul European, in care a dezbatut situatia economica din Uniunea Europeana. Acesta a declarat ca Europa are nevoie. continuă pe B1

Jose Manuel Barroso: Romania indeplineste criteriile aderarii la Schengen, dar CE poate actiona pentru apararea statului de drept

Romania si Bulgaria au indeplinit conditiile necesare pentru aderarea la spatiul Schengen, insa Executivul comunitar are dreptul sa actioneze atunci cand considera ca unele decizii luate de statele membre pot pune sub semnul intrebarii principiile statului de drept, a afirmat miercuri presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, in cadrul dezbaterii ocazionate de discursul sau privind starea Uniunii Europene, rostit in plenul Parlamentului European la Strasbourg.

Jose Manuel Barroso: UE are nevoie sa evolueze spre o federatie de state-natiune

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat miercuri ca Europa are nevoie de o evolutie spre o federatie de state-natiune. Avem nevoie sa avansam spre o federatie de.

Congresul PPE la Bucuresti in octombrie: Angela Merkel, Donald Tusk, Jean-Claude Juncker, Antonis Samaras, Jose Manuel Barroso si Herman Van Rompuy - printre invitati

Partidul Popular European organizeaza la Bucuresti, in 17-18 octombrie, cel de-al 21-lea Congres al formatiunii, gazduit de Traian Basescu, PDL si UDMR. In invitatia trimisa presei, PPE informeaza ca sunt asteptati peste 1. 200 de participanti din 40 de tari, fiind invitati inclusiv 16 sefi de stat si de guvern: Traian Basescu, Angela Merkel, Mariano Rajoy, Jean-Claude Juncker Luxemburg), Donald Tusk Polonia), Fredrik Reinfeldt Suedia, Jyrki Katainen Finlanda), Viktor Orban Ungaria), Enda Kenny Irlanda), Valdis Dombrovskis Letonia), Boyko Borisov Bulgaria), Lawrence Gonzi Malta), Andrius Kubillius Lituania), Pedro Passos Coelho Portugalia), Janez Jansa Slovenia) si Antonis Samaras Grecia).

Antonescu se contrazice iar cu Ponta: Jose Manuel Barroso nu a fost echilibrat si a recunoscut-o chiar domnia sa

Barroso nu a fost echilibrat si a intervenit abuziv in favoarea lui Traian Basescu, este de parere Crin Antonescu, care l-a criticat pe presedintele Comisiei Europene pentru atitudinea sa din timpul campaniei.

Parlamentul European dezbate miercuri situatia politica din Romania

Parlamentul European va dezbate in plen miercuri, 12 septembrie, situatia politica din Romania, inclusiv referendumul din 29 iulie pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, informeaza EUbusiness. La discutii vor lua parte membrii Consiliului European si ai Comisiei Europene.

Romania ar putea redeschide anchetele referitoare la inchisorile CIA. Parlamentul European a cerut reluarea cazului

Parlamentul European a adopat o rezolutie in care recomanda autoritatilor judiciare, inclusiv celor din Romania, redeschiderea anchetelor referitoare la inchisorile CIA. Parlamentul European a luat act de datele.

Parlamentul European dezbate miercuri situatia politica din Romania.

Eurodeputatii romani din PSD, PDL, PNL si UDMR s-au pregatit pentru dezbaterea care va avea lor miercuri in Parlamentul European, de circa 40 de minute, privind situatia politica din Romania, cu discursuri, intrebari, pozitii scrise, precum si cu mobilizarea grupurilor din care fac parte, potrivit Mediafax. Parlamentul European va dezbate miercuri, in sesiunea plenara de la Strasbourg, de la ora locala 15. 00 ora Romaniei), situatia politica de la Bucuresti, dupa ce asculta pozitiile .

Parlamentul European cere Romaniei, Lituaniei si Poloniei sa REDESCHIDA investigatiile ...

Parlamentul European a adoptat, marti, o rezolutie prin care cere mai multor state membre, dar in particular Lituaniei, Poloniei si Romaniei sa deschida sau sa reia investigatii independente privind existenta in prima parte a deceniului trecut pe teritoriul lor a unor inchisori secrete ale CIA, potrivit Mediafax. Rezolutia PE cere autoritatilor judiciare din Romania sa deschida o investigatie independenta cu privire la banuielile referitoare la spatiile secrete de detentie ale CIA de pe .

Discutii aprinse in Parlamentul European pe tema Romaniei

UPDATE: Dezbaterea situatiei politice a Romaniei din Parlamentul European a aprins spiritele in randul politicienilor prezenti la Strasbourg.

Parlamentul European dezbate astazi situatia politica din tara noastra

Parlamentul European va dezbate astazi in plen situatia politica din tara noastra, inclusiv referendumul din 29 iulie pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, relateaza sursele de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )