Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul European dubleaza despagubirile pentru intarzierea trenurilor

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European dubleaza despagubirile pentru intarzierea trenurilor

Toate companiile feroviare din Uniunea Europeana vor fi obligate sa acorde despagubiri pentru intarzierea trenurilor, acestea fiind cuprinse intre 50 si 100% din valoarea biletului de tren, in functie de durata intarzierii. continuă pe Adevărul

Tariceanu, suparat FOC ca ALDE european a sustinut rezolutia adoptata de Parlamentul European: Le voi trimite o scrisoare!

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa ce ALDE european a votat pentru adoptarea rezolutiei privind statul de drept in Romania. El a declarat sambata seara ca va.

Ministrul ungar de externe: Romnia poate conta pe sustinerea noastra daca va fi atacata n Parlamentul European

Romania poate conta pe sustinerea noastra daca va fi atacata in Parlamentul European, a declarat ministrul de externe ungar, Peter Szijjarto,, intr-un interviu pentru Digi 24.

Serban Nicolae, despre protestele din Franta: Sunt sigur ca Parlamentul European va reactiona in regim de urgenta si va adopta o rezolutie dura. Jean Claude, Franz, Manfred, nimic? Facem ciocu mic ca la coruptia la nivel inalt din Franta

Senatorul PSD Serban Nicolae afirma ironic, intr-o postare pe Facebook, referindu-se la protestele din Franta soldate cu sute de raniti ca este sigur ca Parlamentul European va reactiona in regim de urgenta.

Ministrul de Externe ungar: Daca va fi vreun fel de atac impotriva Romaniei in Parlamentul European, facut in baza unor opinii partinitoare sau pe vointa politica, Romania poate conta pe sustinerea noastra

Ministrul de Externe ungar Peter Szijjarto declarat intr-un interviu la Digi 24, ca, daca va fi vreun fel de atac impotriva Romaniei in Parlamentul European, facut in baza unor opinii partinitoare sau pe voint?.

VIDEO Nadine Dorries, aceasta Viorica Dancila a Marii Britanii, vrea si Brexit si mandate in Parlamentul European

O sustinatoare a retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana EU), deputata britanica Nadine Dorries, a criticat proiectul acordului Brexitului al premierului Theresa May, din cauza ca va lasa regatul. fara vreun membru in Parlamentul European PE), relateaza The Independent.

MINISTRUL DE EXTERNE UNGAR: Romania poate conta pe sustinerea noastra in Parlamentul European

Ministrul de Externe ungar Peter Szijjarto declarat intr-un interviu la Digi 24, ca, daca va fi vreun fel de atac impotriva Romaniei in Parlamentul European, facut in baza unor opinii partinitoare sau pe vointa politica, Romania poate conta pe sustinerea Ungariei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )