Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul European isi inchide portile pentru stagiarii din Italia, pe fondul cazurilor de coronavirus din nordul Peninsulei

B1 B1,
Parlamentul European isi inchide portile pentru stagiarii din Italia, pe fondul cazurilor de coronavirus din nordul Peninsulei

Parlamentul European le-a transmis absolventilor din nordul Italiei, care trebuiau sa inceapa luni stagiile de pregatire in aceasta institutie, ca nu vor fi primiti pana in luna octombrie, avand in vedere. continuă pe B1

Vesti proaste pentru pensionarii din Romania. Raportul care ii va afecta pentru urmatorii ani

Comisia Europeana, in raportul de tara 2020, arata ca Romania nu a inregistrat progrese intr-o serie de domenii, printre care implementarea unui cadrului fiscal national, asigurarea sustenabilitatii sistemului public de pensii sau imbunatatirea guvernantei corporative a intreprinderilor de stat. Vesti proaste pentru pensionarii din Romania Mai mult, alte domenii in care nu s-au inregistrat progrese .

Andra, mesaj pentru romanii din Italia. Concerte anulate: Trebuie sa ne gandim la sanatate!

Andra a trasnmis un mesaj pe contul de Instagram pentru romanii din Italia. Artista a fost nevoita sa-si anuleze concertul din Padova din cauza amenintarii coronavirusului, care a pus stapanire pe Italia. Andra, mesaj pentru romanii din Italia Andra a postat un amplu mesaj pe contul de socializare in care spune ca este cu gandul .

Lucian Bode: Termenul de achizitionare a celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania este 26 februarie (VIDEO)

Termenul pentru achizitionarea celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania, cinci pentru Otopeni si cate doua pentru celelalte, este 26 februarie, a anuntat Lucian Bode, ministrul Transporturilor,.

Cetatenii din Viena, indemnati de autoritati sa isi faca provizii pentru cel putin doua saptamani, pe fondul epidemiei de coronavirus

Autoritatile din Viena le recomanda locuitorilor din capitala Austriei sa isi faca provizii de alimente, apa si medicamente pentru cel putin doua saptamani. Anuntul a fost facut de departamentul.

Polonezii vor avea a 13-a pensie. Presedintele, care isi relanseaza campania pentru un nou mandat, promite si a 14-a si a 15-a pensie, cu ajutorul lui Dumnezeu

Presedintele polonez, conservatorul Andrzej Duda, care va candida in mai pentru un al doilea mandat, a promulgat marti legea privind acordarea celei de-a 13-a pensii si a promis-o si pe a 14-a, pentru a-si relansa campania, transmite AFP.

Ludovic Orban, apel pentru romanii din Italia: Evitati deplasarile care nu sunt necesare

Ludovic Orban a facut un apel, luni seara, la romanii aflati in Italia, carora le-a transmis sa nu mai vina in Romania in perioada urmatoare, pe cat posibil, pentru a limita pericolul aparitiei coronavirusului in Romania.

DAN BARNA: Presedintele este cel care trebuie sa vina cu o solutie pentru iesirea din criza

Presedintele USR, Dan Barna catalogheaza drept fara precedent situatia politica in care s-a ajuns dupa decizia CCR care arata ca desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua orara ca premier este neconstitutionala.

Mesajul unui roman pentru conationalii din Italia: Ramaneti acolo! Daca ajunge coronavirusul in Romania, va fi dezastru!

Un roman transmite un avertisment conationalilor sai din Italia care ar putea lua decizia sa se intoarca in tara de teama coronavirului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )