Libnet.ro
UNICEF

22:45

La un pas de tragedie: Doi copii au cazut in gol cinci etaje cu liftul (VIDEO)

Antena3 Antena3,
La un pas de tragedie: Doi copii au cazut in gol cinci etaje cu liftul (VIDEO)

Doi copii de 9 ani si 17 ani au fost raniti dupa ce liftul in care se aflau s-a prabusit in gol de la etajul al saselea al unui bloc din municipiul Piatra-Neamt, a declarat purtatorul de cuvant al ISU. continuă pe Antena3

Mama minora cu doi copii bagata in spital de concubinul mai mare cu 15 ani. Tanara are 17 ani si este batuta frecvent

O adolescenta de 17 ani, mama a doi copii, a fost batuta crunt de concubinul acesteia, mai mare cu 15 ani. Barbatul s-a imbatat crunt, a devenit violent si a bagat-o efectiv in spital pe tanara mama. Este cercetat de politisti iar tanara va fi luata sub protectia statului.

Roman disparut fara urma in Italia. Sotia si cei doi copii minori nu mai stiu nimic de el de la jumatatea lui iunie

Un roman care lucra ca pastor in Italia a disparut fara urma de la jumatatea lunii iunie, de cand sotia sa si cei doi copii minori nu mai au nicio veste despre el.

Barbatul a ademenit cu dulciuri doi copii si i-a dus in cimitir. Aici individul si-a dat pantalonii jos si a facut ceva oribil. Culmea, nu e prima data!

Barbatul a ademenit cu dulciuri doi copii de 11 si 12 ani si i-a dus in cimitir. Aici, individul si-a dat pantalonii jos si le-a aratat organele genitale. Culmea, nu este prima data cand barbatul incearca.

Un preot din Marea Britanie care a abuzat doi copii in anii 70 si 80 a fost gasit vinovat si condamnat la 18 ani de inchisoare

Un preot care a abuzat sexual doi elevi ai unui seminar catolic din anii 70 si 80 a primit o pedeapsa de 18 ani de inchisoare. Parintele Michael Higginbottom a abuzat doi elevi ai colegiului St Josephs College, o scoala pentru studenti cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani, din Upholland, Lancashire, Marea Britanie. Pe langa abuzurile sexuale, barbatul ii si lovea pe cei doi cu cureaua, scrie The Independent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )