Libnet.ro
UNICEF

01:01

PASTE 2017. Cum prepari cel mai delicios stufat de miel

Antena3 Antena3,
PASTE 2017. Cum prepari cel mai delicios stufat de miel

Stufatul de miel este unul dintre preparatele traditionale de Paste. Aceasta mancare este speciala pentru iubitorii de legume verzi si carne de miel. Potrivit retete. eva. ro, asa prepari cel mai. continuă pe Antena3

PASTE 2017. Drob de miel dupa reteta lui Radu Anton Roman! Asta e secretul care il face incredibil de gustos!

De pe masa de Paste nu trebuie sa lipseasca drobul de miel. Ai nevoie de cateva ingrediente simple si de rabdare pentru a prepara cel mai delicios fel de mancare. Ingrediente: 1 kg.

Cum prepari o friptura de miel frageda si cel mai bun stufat de miel pentru masa de Paste: retetele traditionale aleMariei Burlacu

Pentru pasionatii de gatit care vor sa-si surprinda familia pregatind singuri masa de Paste, bucatarul-sef Maria Burlacu a dezvaluit retete pentru doua dintre traditionalele preparate: stufat de miel si friptura de miel la cuptor.

PASTE 2017. Pasca fara aluat: Se coace in Joaia Mare! Ingredientul secret pentru a fi pufoasa

Aceasta este cea mai buna reteta de pasca fara aluat. Se face rapid si are un gust delicios. Ingrediente: 600 g branza de vaci grasa 100 g smantana 6 oua 300 g zahar 6 linguri.

PASTE 2017. De ce sa tii cont cand cumperi carne de miel

De Paste, aproape ca nu exista masa fara o bucata de miel, desi se spune ca ar fi o carne sanatoasa, benefica organismului uman este foarte important modul in care o prepari. Daca nu.

PASTE 2017. RETETA COZONAC. Trucul pe care numai moldovencele il stiu. Cum se face cozonacul trantit, ca sa iasa pufos

Asa faci cel mai pufos cozonac. Trucul pe care putine gospodine il stiu. Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg faina 5 galbenusuri 300 g zahar 250 g unt sau margarina 500 ml lapte 40 g drojdie proaspata esenta.

PASTE 2017. Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste

Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste. Ca sa impiedici craparea oualor pe timpul fierberii si sa le intaresti zdravan, perforeaza coaja oualor crude cu un ac sau cu.

PASTE 2017. Greseala pe care o fac multe gospodine! Uite de ce nu creste cozonacul si nu e pufos

Acesta este secretul celui mai pufos si crescut cozonac. Iata ce trebuie sa faci. Ingrediente: 1 kg de faina 200 g zahar 50 g drojdie proaspata 1/2 litru de lapte 4.

PASTE 2017. Prajitura in trei straturi din 6 ingrediente - perfecta pentru masa de Paste!

Aceasta prajitura se face dintr-o singura compozitie si are o textura cremoasa, cu aroma de vanilie. Se prepara rapid, din doar sase ingrediente si este perfecta pentru masa de Paste.

PASTE 2017. Senzatie la masa de Paste. Idei creative pentru vopsit oua

Cu ocazia sarbatorilor pascale, va prezentam o serie de idei creative pentru vopsit si decorat oua. Desi sunt rosii prin traditie, ouale pot fi decorate cu dichis. infrumusetati ouale.

PASTE 2017. Ce mancau de fapt Iisus si apostolii la Cina cea de Taina

Pasajele Bibliei arata ca Iisus si apostolii sai au mancat la Cina cea de Taina paine nedospita si au baut vin, scrie descopera. ro. Au existat mai multe teorii cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )