Libnet.ro
UNICEF

01:05

PASTE 2017. Drob de miel dupa reteta lui Radu Anton Roman! Asta e secretul care il face incredibil de gustos!

Antena3 Antena3,
PASTE 2017. Drob de miel dupa reteta lui Radu Anton Roman! Asta e secretul care il face incredibil de gustos!

De pe masa de Paste nu trebuie sa lipseasca drobul de miel. Ai nevoie de cateva ingrediente simple si de rabdare pentru a prepara cel mai delicios fel de mancare. Ingrediente: 1 kg. continuă pe Antena3

PASTE 2017. De ce este bine sa mananci carne de miel

Carnea de miel, nelipsita de Paste, este incredibil de gustoasa, dar si o sursa de resurse benefice pentru organism. Consumata ponderat, aceasta poate avea afecte benefice ori de cate ori este.

PASTE 2017. De ce sa tii cont cand cumperi carne de miel

De Paste, aproape ca nu exista masa fara o bucata de miel, desi se spune ca ar fi o carne sanatoasa, benefica organismului uman este foarte important modul in care o prepari. Daca nu.

PASTE 2017. Pasca fara aluat: Se coace in Joaia Mare! Ingredientul secret pentru a fi pufoasa

Aceasta este cea mai buna reteta de pasca fara aluat. Se face rapid si are un gust delicios. Ingrediente: 600 g branza de vaci grasa 100 g smantana 6 oua 300 g zahar 6 linguri.

PASTE 2017. Prajitura in trei straturi din 6 ingrediente - perfecta pentru masa de Paste!

Aceasta prajitura se face dintr-o singura compozitie si are o textura cremoasa, cu aroma de vanilie. Se prepara rapid, din doar sase ingrediente si este perfecta pentru masa de Paste.

PASTE 2017. Senzatie la masa de Paste. Idei creative pentru vopsit oua

Cu ocazia sarbatorilor pascale, va prezentam o serie de idei creative pentru vopsit si decorat oua. Desi sunt rosii prin traditie, ouale pot fi decorate cu dichis. infrumusetati ouale.

PASTE 2017. Cum sa fierbi ouale, ca sa scapi de galbenusul gri-verzui

Vopsitul oualor de Paste este o traditie frumoasa, dar fierberea acestora este un proces destul de complicat, avand in vedere ca, uneori, galbenulul iese gri-verzui. Pentru a evita.

PASTE 2017. Noua spitale vor asigura servicii medicale de urgenta de Paste, in Bucuresti

Noua spitale si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti vor asigura, in perioada 15 - 17 aprilie, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, asistenta medicala de urgenta in.

PASTE 2017. Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste

Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste. Ca sa impiedici craparea oualor pe timpul fierberii si sa le intaresti zdravan, perforeaza coaja oualor crude cu un ac sau cu.

PASTE 2017. Mariana Cojocaru, horoscopul sarbatorilor de Paste! Previziuni pentru fiecare zodie in parte

Mariana Cojocaru avertizeaza ca urmeaza o perioada in care zodiile sunt predispuse la accidente. Iata cine trebuie sa fie atent in perioada sarbatorilor. Berbec Mercur anunta o perioada plina de.

PASTE 2017. Cum vopsesti ouale in mod natural

Cum vopsesti ouale in mod natural - inainte sa le vopsesti, ouale trebuie sa fie deja fierte tari! PASTE 2017. Cum vopsesti ouale in mod natural - Oua portocalii/ruginii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )