Libnet.ro
UNICEF

01:05

PASTE 2017. Ce nu se face in Vinerea Mare

Antena3 Antena3,
PASTE 2017. Ce nu se face in Vinerea Mare

Vinerea Mare sau Vinerea Pastilor, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a intregii crestinatati pentru ca in aceasta zi a fost rastignit si a murit Mantu. continuă pe Antena3

PASTE 2017. Traditii in Saptamana Mare: Balamalele se ung cu ustoroi. Cine doarme joi e lenes tot anul

Satenii de pe Valea Somesului si de pe Valea Bargaului din Bistrita-Nasaud respecta cu sfintenie traditiile din Saptamana Luminata pentru a fi feriti tot anul de necazuri si boli:.

VINEREA MARE. Ce nu trebuie sa faci niciodata in aceasta zi

Vinerea Pastilor sau Vinerea Mare, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a intregii crestinatati deoarece in aceasta zi a fost rastignit si a murit Iisus Hristos. Exista anumite.

PASTE 2017. Pasca fara aluat: Se coace in Joaia Mare! Ingredientul secret pentru a fi pufoasa

Aceasta este cea mai buna reteta de pasca fara aluat. Se face rapid si are un gust delicios. Ingrediente: 600 g branza de vaci grasa 100 g smantana 6 oua 300 g zahar 6 linguri.

PASTE 2017. Drob de miel dupa reteta lui Radu Anton Roman! Asta e secretul care il face incredibil de gustos!

De pe masa de Paste nu trebuie sa lipseasca drobul de miel. Ai nevoie de cateva ingrediente simple si de rabdare pentru a prepara cel mai delicios fel de mancare. Ingrediente: 1 kg.

PASTE 2017. Prajitura in trei straturi din 6 ingrediente - perfecta pentru masa de Paste!

Aceasta prajitura se face dintr-o singura compozitie si are o textura cremoasa, cu aroma de vanilie. Se prepara rapid, din doar sase ingrediente si este perfecta pentru masa de Paste.

Paste 2017. Programul magazinelor Lidl

Program Lidl de Paste 2017. Magazinele Lidl vor fi inchise pe 16 si 17 aprilie, in prima si a doua zi de Paste. Clientii Lidl pot face cumparaturile pana pe 15 aprilie inclusiv, urmand ca activitatea magazinelor sa fie reluata pe 18 aprilie.

PASTE 2017. Senzatie la masa de Paste. Idei creative pentru vopsit oua

Cu ocazia sarbatorilor pascale, va prezentam o serie de idei creative pentru vopsit si decorat oua. Desi sunt rosii prin traditie, ouale pot fi decorate cu dichis. infrumusetati ouale.

PASTE 2017. Cum sa fierbi ouale, ca sa scapi de galbenusul gri-verzui

Vopsitul oualor de Paste este o traditie frumoasa, dar fierberea acestora este un proces destul de complicat, avand in vedere ca, uneori, galbenulul iese gri-verzui. Pentru a evita.

PASTE 2017. Noua spitale vor asigura servicii medicale de urgenta de Paste, in Bucuresti

Noua spitale si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti vor asigura, in perioada 15 - 17 aprilie, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, asistenta medicala de urgenta in.

PASTE 2017. Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste

Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste. Ca sa impiedici craparea oualor pe timpul fierberii si sa le intaresti zdravan, perforeaza coaja oualor crude cu un ac sau cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )