Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce a patit Ajla Tomljanovici din cauza Simonei Halep. Iubitul sportivei a decis sa rupa tacerea

Playtech Playtech,
Ce a patit Ajla Tomljanovici din cauza Simonei Halep. Iubitul sportivei a decis sa rupa tacerea

Ajla Tomljanovici a fost aproape de victoria carierei, la un joc distanta de o calificare in turul III, la Melbourne. insa, finalul a gasit-o in afara terenului, invinsa. Australianca nu-si revine dupa esecul suferit in fata Simonei Halep. E dificil sa vorbesc sau sa vad ceva pozitiv. Ajla Tomljanovici, demoralizata dupa meciul cu Simona Halep. continuă pe Playtech

Tatal Simonei Halep, bun de plata in Constanta. Cum a ajuns la tribunal

Tatal Simonei Halep a ajuns in atentia magistratilor. Cum a ajuns la tribunal si care sunt problemele pe care le intampina barbatul in aceste moment? Tatal Simonei Halep a ajuns la tribunal. Ce s-a intamplat cu parintele sportivei? Familia celebrei sportive este in scandal cu primaria. Mai exact, tatal sportivei care este cetatean de onoare .

Barbatii, in mare pericol din cauza laptopului. Specialistii trag un mare semnal de alarma

Stiati ca barbatii sunt in mare pericol din cauza laptopului? Specialistii trag un mare semnal de alarma si sfatuiesc reprezentantii sexului masculin sa petreaca cat mai putin timp in fata ecranelor. Explicatia e socanta. Ce spun medicii despre posibilitatea de ramane infertili. De ce sunt barbatii in mare pericol din cauza laptopului Studiile arata ca .

Fenty, brandul Rihannei, se inchide din cauza vanzarilor slabe

Fenty, brandul pe care Rihanna l-a lansat in 2019 sub umbrela celebrului imperiu high fashion LVMH, se inchide din cauza vanzarilor slabe. Iata aici detaliile! .

Andra, probleme grave de sanatate din cauza Covid-19. Fanii sunt socati, cum arata vedeta

Andra si Catalin Maruta trec prin momente grele din cauza infectarii cu noul coronavirus. Dupa ce a anuntat ca are probleme cu vocea si nu mai poate, deocamdata, sa cante, Andra si-a socat fanii din mediul online cu ultima fotografie postata. Admiratorii nu au mai recunoscut-o pe frumoasa cantareata. Cum arata acum. Andra, probleme grave .

Ion Tiriac demisioneaza de la FRT. Totul din cauza Guvernului, decizia e radicala

Ion Tiriac isi va da demisia din functia de presedinte al FRT, post pe care il ocupa din luna iunie a anului 2020. Afaceristul a luat aceasta decizie dupa ce a analizat perspectivele pe care le are forul intr-un an de pandemie. Ion Tiriac demisioneaza de la conducerea FRT Conducerea Federatiei Romane de Tenis, cu .

Aeroportul Henri Coanda reduce aproape la jumatate activitatea de imbarcare, din cauza traficului scazut

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a precizatca isi reduce activitatea de check-in si imbarcare aproape la jumatate, din cauza traficului scazut, mentinanddeschise doar 52 de ghisee.

MARCEL CIOLACU: Romania risca sa piarda peste 30 de miliarde de euro din cauza incompetentei si nepasarii actualei guvernari

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca Romania risca sa piarda peste 30 de miliarde de euro din cauza incompetentei si nepasarii actualei guvernari, transmite Agerpres.

Drama imensa in Maramures. Un copilas de cinci ani a murit de ziua lui din cauza unui obiect gasit intr-un aliment. Parintii sunt in stare de soc

Necazurile se tin lant in Romania, astfel ca multi oameni nevinovati isi pierd viata subit. O tragedie s-a abatut peste o familie din Maramures, dupa ce baietelul de cinci ani s-a inecat cu un obiect gasit intr-un aliment din comert. in ciuda eforturilor disperate de a-l salva, micutul nu a avut nicio sansa. O piesa .

Japonia va arunca milioane de doze de vaccin Pfizer din cauza lipsei de seringi speciale

Milioane de oameni din Japonia nu vor primi vaccinul impotriva noului coronavirus produs de Pfizer, conform planificarii, din cauza lipsei de seringi speciale, ceea ce ar putea periclita programul de inoculare al tarii.

34 de localitati au ramas fara energie electrica din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Un numar de 34 de localitati din judetele Iasi, Botosani si Suceava nu sunt alimentate, marti seara, cu curent electric, din cauza ghetii depuse pe liniile electrice, dar si a copacilor cazuti peste acestea, potrivit News.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2427 seconds )