Libnet.ro
UNICEF

01:05

A patra noapte consecutiva de proteste in Romania, relatata in presa internationala

Adevărul Adevărul,
A patra noapte consecutiva de proteste in Romania, relatata in presa internationala

A patra noapte consecutiva de proteste a atras peste 250. 000 de protestatari in marile orase din Romania, precum si in Bucuresti, in ciuda deciziei asteptate a avocatului poporului de a contesta ordonanta de urgenta controversata - care ar dezincrimina abuzul in serviciu daca prejudiciul nu depaseste 200. 000 de lei - la Curtea Constitutionala. continuă pe Adevărul

Presa internationala scrie despre cea de-a treia noapte consecutiva de proteste antiguvernamentale din Romania

A treia noapte consecutiva de proteste antiguvernamentale a atras peste 200. 000 de demonstranti in marile orase din Romania, precum si in Bucuresti, in vreme ce premierul a promis sa mentina ordonantele in ciuda criticilor dure venite de la nivelul ambasadelor si Uniunii Europene. Presa internationala a atras atentia asupra diluarii legislatiei anticoruptie, care a generat cele mai ample proteste de dupa Revolutia din 89.

Cum s-au vazut protestele de vineri seara in presa internationala

A patra noapte consecutiva de proteste a atras peste 250. 000 de protestatari in marile orase din Romania, precum si in Bucuresti, in ciuda deciziei asteptate a avocatului poporului de a contesta ordonanta de urgenta controversata - care ar dezincrimina.

Cum se vad protestele din Romania in presa internationala. in a patra zi de manifestatii, peste 100.000 de oameni au iesit in strada impotriva OUG privind modificarea Codurilor Penale

Este a patra seara de proteste in Romania impotriva Ordonantelor de Urgenta privind modificarea Codurilor Penale, iar manifestatiile din Bucuresti si din celelalte orase din tara au devenit, din nou, principalul subiect de dezbatere in presa internationala.

A patra noapte de proteste la Ploiesti. Protestatarii se intalnesc la ora 18.00 in fata Prefecturii

Vineri se anunta din nou proteste la Ploiesti, incepand cu ora 18. 00, atunci cand ploiestenii nemultumiti de modificarile aduse Codului Penal, se intalnesc pentru a patra noapte la rand in centrul orasului, in piateta din fata Prefecturii.

UPDATE: A patra noapte de proteste la Ploiesti. Peste 6000 de persoane, au plecat in mars spre sediul DNA

La aceasta ora sunt peste 3000 de persoane care protesteaza pe strazile din Ploiesti. Protestatarii au decis sa schimbe traseul, asa ca au pornit in mars din centrul orasului spre Bulevardul Gheorghe Grigore Cantacuzino. Cel mai probabil vor ajunge in fata sediului DNA.

UPDATE: A patra noapte de proteste la Ploiesti. Protestam pentru ca ne doare! Alta intrebare? este mesajul de pe bannerul care deschide coloana de protestatari

La aceasta ora sunt peste 6000 de persoane care protesteaza pe strazile din Ploiesti. Protestatarii au decis sa schimbe traseul, asa ca au pornit in mars din centrul orasului spre Bulevardul Gheorghe Grigore Cantacuzino.

Presa internationala scrie despre cele mai mari proteste antiguvernamentale din tara noastra

ACTUALIZARE 08:48 Trupa Voltaj a facut o melodie despre situatia actuala a tarii noastre. Aceasta a fost publicata pe pagina de Facebook a trupei. ----- Mai multe publicatii internationale au scris miercuri noaptea despre cele mai ample proteste antiguvernamentale organizate dupa caderea comunismului in Romania.

A patra zi de proteste: 300.000 de oameni in toata tara, 150.000 in Capitala. S-a protestat pasnic, s-a cantat imnul, iar la final Piata Victoriei era mai curata ca de obicei

Cea de-a patra zi de proteste consecutive fata de retragerea ordonantei de urgenta care propune schimbarea codurilor penale si de procedura penala a numarat 300. 000 de oameni in intreaga tara, din care jumatate s-au adunat in fata Guvernului. S-a.

A patra zi de proteste in Piata Victoriei, impotriva ordonantei Executivului PSD. Peste 40.000 de oameni se afla in fata Guvernului si scandeaza: Comunismul n-a murit, este Dragnea travestit. Jandarmii au identificat doua persoane care aveau materiale pir

Mii de oameni ies in strada, din nou, joi seara, in a patra zi de proteste, provocate de adoptarea OUG pentru modificarea Codului Penal.

A patra zi de proteste in Piata Victoriei, impotriva ordonantei Executivului PSD. Peste 30.000 de oameni se afla in fata Guvernului si scandeaza: Iliescu cu minerii, Carmen Dan cu huliganii |FOTO + LIVE VIDEO

Mii de oameni ies in strada, din nou, joi seara, in a patra zi de proteste, provocate de adoptarea OUG pentru modificarea Codului Penal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )