Libnet.ro
UNICEF

07:45

Presa internationala scrie despre cele mai mari proteste antiguvernamentale din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presa internationala scrie despre cele mai mari proteste antiguvernamentale din tara noastra

ACTUALIZARE 08:48 Trupa Voltaj a facut o melodie despre situatia actuala a tarii noastre. Aceasta a fost publicata pe pagina de Facebook a trupei. ----- Mai multe publicatii internationale au scris miercuri noaptea despre cele mai ample proteste antiguvernamentale organizate dupa caderea comunismului in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Enel, despre speculatiile de pe bursa energiei: Preturile sunt la cele mai mari niveluri inregistrate in ultimele decenii, iar unii furnizori profita de pe urma acestora

Compania Enel Romania sustine ca preturile de pe bursa energiei sunt la cele mai mari niveluri inregistrate in ultimele decenii, sistemul este aproape de limita de functionare, iar unii furnizori denunta unilateral contractele pentru a profita de pe urma acestor niveluri record ale preturilor, lasand clientii fara serviciul de furnizare a energiei, pe care contau conform contractelor semnate. Afirmatia a fost facuta in cadrul unui comunicat, dupa anuntul Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) ca va efectua alaturi de Consiliul Concurentei o analiza asupra motivelor care au dus la dublarea preturilor pe bursa energiei, existand suspiciuni de manipulare a pietei.

Iubirile lui Eminescu de la Floresti. Vacanta la mosie care l-a inspirat sa creeze unele dintre cele mai mari poezii

Poetul national Mihai Eminescu a petrecut, in anul 1878, o vacanta de neuitat la mosia familiei Mandrea, din localitatea gorjeana Floresti, aflata la granita cu judetul Dolj. Aici, Eminescu si-a recapatat fortele, a iubit, a indragit natura locului si a creat unele dintre cele mai valoroase poezii din opera sa.

Presa internationala scrie despre criza institutionala si tipul de coruptie acceptabil in Romania

Decizia Guvernului roman de a aproba ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale, precum si protestele care au urmat, se afla in atentia presei internationale, ce evoca o criza institutionala de amploare si un regres in lupta impotriva coruptiei, intr-o tara care a fost laudata ani la rand drept un campion al eforturilor de combatere a acestui flagel.

Washington Post scrie despre protestele spontane ce au izbucnit in Bucuresti si in alte orase din tara

Presa internationala scrie deja despre reactia romanilor dupa ce Guvernul Romaniei a adoptat, marti seara, ambele ordonante de urgenta privind modificarea Codului penal.

Adevarul Live, ora 15.00. Cele mai eficiente metode de combatere a stresului la locul de munca: cum sa te trezesti fericit si motivat sa incepi o noua zi

Alina Baciu, psiholog, si Veronel Guiman, consultant in managementul motivatiei, vin la Adevarul Live, de la ora 15. 00, pentru a vorbi despre cele mai eficiente metode de combatere a stresului la locul de munca si cum putem gasi motivatia de a incepe cu bucurie o noua zi.

Statul se asteapta sa incaseaza dividende cu 42% mai mari anul acesta

Veniturile din dividende incasate de statul roman anul acesta vor ajunge la 3,14 miliarde lei, cu 42,5% mai mari decat cele prevazute in executia preliminata pe anul 2016, potrivit legii bugetului de stat.

Amenzi mai mari pentru soferii care incalca regulile de circulatie. Cea mai mica amenda va fi de miercuri 290 de lei

Soferii care incalca regulile de circulatie vor plati de miercuri amenzi mai mari, ca urmare a cresterii salariului minim pe economie. In functie de gravitatea contraventiilor comise, amenzile de circulatie incep de la 290 de lei si pot ajunge la 2.

Cele mai tari prestatii live ale lui Lady Gaga

Extravaganta inca de la prima aparitie, Lady Gaga este autoarea unor reprezentatii care au facut istorie in showbiz.

Romanii, cu ochii pe TV dupa OUG si protestele spontane. Antena 3 si Realitatea TV, cele mai urmarite posturi. Care au fost audientele serii

Telespectatorii au urmarit cu interes nemultumirile iscate de adoptarea ordonantei de urgenta privind modificarile din Codul Penal, Antena 3 si Realitatea fiind cele mai urmarite posturi de stiri.

Apple a anuntat cele mai bune vanzari trimestriale din istorie si a depasit Samsung la numarul de smartphone-uri livrate in ultimul trimestru

Apple a avut trimestrul trecut vanzari de peste 78 miliarde dolari, cele mai bune din istoria companiei, pe fondul cresterii vanzarilor de terminale iPhone. Aproximativ 40% din vanzari au fost in America de Nord si de Sud, iar Europa a contribuit cu aproape un sfert din total. Reuters noteaza ca este prima oara in ultimii cinci ani cand vanzarile Apple sunt peste cele ale Samsung ca numar de unitati intr-un trimestru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )