Libnet.ro
UNICEF

09:15

Patriarhul Daniel: Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

B1 B1,
Patriarhul Daniel: Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Daniel, in predica rostita la Sfanta Liturghie oficiata luni, la. continuă pe B1

Patriarhul Daniel, la slujba de Craciun: Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Patriarhul Daniel, la slujba de Craciun. Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane,.

Patriarhul Daniel, in predica de Craciun:Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in predica rostita la Sfanta Liturghie oficiata luni la Catedrala Patriarhala, la sarbatoarea Craciunului, transmite Agerpres.

MESAJE DE CRACIUN. Patriarhul Daniel: Sarbatoarea nasterii Domnului sau Craciunul este sarbatoarea in care praznuim iubirea smerita a lui Dumnezeu fata de oameni

Patriarhul Daniel a transmis romanilor un mesaj cu ocazia sarbatorii Craciunului, dar si a Anului Nou, in care ureaza sanatate si mantuire, pace si bucurie.

Vreme mult mai calda decat normalul perioadei in zilele de Craciun (meteorolog)

Vremea va fi mult mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada, in zilele de 25 si 26 decembrie, temperaturile urmand sa atinga valori de pana la 15 grade Celsius, in partea de sud a tarii, a declarat vineri, pentru Agerpres, Alina Serban, meteorolog de serviciu in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Statiunile din Romania unde puteti schia in voie pe bani putini. Preturile sunt si de trei ori mai mici decat in Poiana Brasov

La Bran, Dragus, dar si in Covasna sau Harghita, exista partii de schi unde preturile sunt si de trei ori mai mici decat in Poiana Brasov.

Suntem intr-o situatie mai rea decat Polonia

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica sustine ca in acest moment, situatia Romaniei este mai rea decat a Poloniei.

Mihai Chirica: Suntem intr-o situatie mai rea decat Polonia. Nu e vorba de niciun atac la suveranitatea Romaniei

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica PSD), sustine ca in acest moment, situatia Romaniei este mai rea decat a Poloniei. Situatia noastra e chiar mai rea decat a Poloniei.

Patriarhul Daniel a vorbit despre scandalurile sexuale care au zguduit Biserica. Ce spune despre Cristian Pomohaci si fostul episcop de Husi

Biserica Ortodoxa Romana a fost zguduita in acest an de mai multe scandaluri sexuale, insa doua au socate atat conducerea Bisericii, cat si pe credinciosi. Este vorba despre.

VIDEO Patriarhul Daniel, in mesajul de Craciun: in aceste zile suntem chemati sa raspandim in jurul nostru pace si bucurie

Cu prilejul Sarbatorii Nasterii Domnului, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a transmis, prin agentia de stiri a Patriarhiei Romane, un mesaj romanilor.

Victor Ponta, marturisire inedita: Eu am invatat mai mult din infrangeri decat din victorii

Victor Ponta a facut o dezvaluire inedita despre ceea ce a invatat in ultima vreme, dar si ce lectii de viata ii preda fiului sau. Nu mai sunt revolutionar. Ma mai revolt, dar.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )