Libnet.ro
UNICEF

06:45

Patrick Ekeng a murit. Doctorul Cristian Grasu: Interventia nu a fost a unor profesionisti; am voluntari care se descurcau mai bine

Adevărul Adevărul,
Patrick Ekeng a murit. Doctorul Cristian Grasu: Interventia nu a fost a unor profesionisti; am voluntari care se descurcau mai bine

Patrick Ekeng a murit. Doctorul Cristian Grasu considera ca a lipsit evaluarea facuta pofesionist, dar si initierea tratamentului la fata locului, dupa ce Patrick Ekeng s-a prabusit pe teren, in urma unui stop cardio-respirator. continuă pe Adevărul

Cristian Grasu: Interventia in cazul lui Ekeng nu a fost a unor profesionisti. Am voluntari care se descurcau mai bine

Interventia de acordare a primului ajutor in cazul jucatorului dinamovist Patrick Ekeng a fost slabuta, nu a fost facuta de profesionisti, a declarat sambata, pentru News. ro , doctorul Cristian Grasu, presedintele Asociatiei Serviciilor.

Patrick Ekeng a murit: doctorul lui Dinamo admite ca fotbalistul n-a fost defibrilat. Ce s-a petrecut in ambulanta

Patrick Ekeng a murit. in 2016, un sportiv de performanta a murit pe un stadion care se afla exact langa un spital. Nu se stie daca Patrick Ekeng putea fi salvat, insa din marturia doctorului clubului Dinamo reiese ca, de fapt, camerunezul nici n-a beneficiat de cele mai simple metode care puteau sa-i creasca sansele de a ramane in viata.

Patrick Ekeng a murit: declaratii contradictorii si interventii controversate

Patrick Ekeng a murit. Mai multe declaratii contradictorii si interventii controversate au fost facute, vineri seara, la Stadionul Dinamo si la Spitalul de Urgenta Floreasca, in legatura cu accidentul fotbalistului camerunez Patrick Ekeng, care a decedat in urma unui stop cardio-respirator suferit pe teren.

Patrick Ekeng a murit: Steaua e alaturi de Dinamo intr-un moment teribil. Cum a reactionat marea rivala a cainilor

Steaua a fost eliminata din Cupa Romaniei tocmai de Dinamo, iar la esecul ros-albastrilor a contribuit un gol magnific inscris de Patrick Ekeng. Cu toate aceastea, stelistii au uitat de orice rivalitate si au avut o reactie de bun simt, dupa tragedia din partida Dinamo - Viitorul.

Patrick Ekeng a murit: s-a deschis dosar penal, iar principalii vizati sunt medicul si soferul ambulantei

Patrick Ekeng a murit. Secretarul general al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori AFAN), Dumitru Costin, a solicitat deschiderea unui dosar penal dupa tragicul eveniment de vineri, iar procurorii au trecut la treaba.

Patrick Ekeng a murit. Sotia plecase in Franta azi si il astepta acasa dupa finala Cupei

Patrick Ekeng a murit vineri seara, in timpul partidei dintre Dinamo si Viitorul. Sotia il astepta acasa dupa incheirea sezonului.

Patrick Ekeng a murit. Sotia plecase in Franta vineri si il astepta acasa dupa finala Cupei

Patrick Ekeng a murit vineri seara, in timpul partidei dintre Dinamo si Viitorul. Sotia il astepta acasa dupa incheierea sezonului.

Patrick Ekeng a murit. Cum a relatat presa internationala tragica stire

Presa din intreaga lume a scris, in noaptea de vineri spre sambata, despre moartea fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng si a amintit de cazurile Catalin Hildan si Marc-Vivien Foe, cotidianul Marca notand ca este o zi trista si ca fotbalul deplange moartea camerunezului.

Patrick Ekeng a murit: in Anglia, intr-un caz similar, Fabrice Muamba a fost salvat. Cum a simtit moartea

La noi, in aceste momente, se fac cercetari despre dotarile ambulantei, reactia medicului care a fost pe teren si motivul pentru care n-avea un defibrilator pentru a inlesni resuscitarea mijlocasului dinamovist. in Anglia, la 17 martie 2012, totul s-a facut ca la carte si viata unui om a fost salvata.

Ekeng a murit: doctorul lui Dinamo admite ca fotbalistul n-a fost defibrilat. Ce s-a petrecut in ambulanta

In 2016, un sportiv de performanta a murit pe un stadion care se afla exact langa un spital. Nu se stie daca el putea fi salvat, insa din marturia doctorului clubului Dinamo reiese ca, de fapt, camerunezul nici n-a beneficiat de cele mai simple metode care puteau sa-i creasca sansele de a ramane in viata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )