Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patroana unei firme, luata pe sus de politisti, din greseala

Antena3 Antena3,
Patroana unei firme, luata pe sus de politisti, din greseala

Episod halucinant la Timisoara! Patroana unei firme a fost luata pe sus de politistii care gresisera adresa pentru un mandat de aducere! Desi agentii cautau un barbat, nu o femeie, iar adresa din acte se. continuă pe Antena3

Si-a aruncat din greseala inelul de logodna la gunoi. A urmat apoi ceva cu totul neasteptat! E ca si cum ai cauta acul in carul cu fan!

Si-a aruncat din greseala inelul de logodna la gunoi. A urmat insa ceva de-a dreptul incredibil. Cand a realizat ce a facut, Jo Carter, 36 de ani, a crezut ca nu va mai avea nicio sansa sa-l.

Alerta din Olt s-a dovedit a fi falsa. Femeia a facut o gluma, dupa ce s-a certat cu iubitul. Peste 200 de politisti au intervenit la caz

Update:Alerta din Olt s-a dovedit a fi falsa. Femeia a facut o gluma, dupa ce s-a certat cu iubitul. Este vorba de patroana unei firme, in varsta de 34 de ani, care se afla in masina cu soferul.

Cainii politisti din Romania vor beneficia de ingrijire pe viata dupa scoaterea din functiune

Animalele care deservesc institutii si structuri publice din Romania vor beneficia de hrana si ingrijire si dupa scoaterea din functiune, conform unui proiect de lege adoptat de catre Camera Deputatilor,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )