Libnet.ro
UNICEF

20:30

Patru astronauti americani vor vota din spatiu la alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Patru astronauti americani vor vota din spatiu la alegerile prezidentiale

Procedura este aceeasi ca pentru ceilalti americani care voteaza prin corespondenta - cu diferenta majora ca adresa completata de catre echipaj este orbita terestra joasa. continuă pe Adevărul

4 astronauti americani vor vota din spatiu la alegerile prezidentiale

Patru astronauti americani care vor pleca in curand pe Statia Spatiala Internationala SSI) vor vota de acolo la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie in care se confrunta presedintele republican Donald Trump si candidatul Partidului Democrat Joe Biden, posibilitate de vot care exista de peste 20 de ani, transmite DPA, preluat HotNews.

Patru astronauti americani vor vota pentru alegerile prezidentiale din spatiu

Patru astronauti americani care vor zbura in curand catre Statia Spatiala Internationala ISS) vor vota de acolo pentru alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, o posibilitate care exista de 20 de ani, potrivit AFP.

Ce trebuie sa faca romanii care nu pot vota din cauza unor probleme de sanatate

Romanii care nu pot vot din cauza unor probleme de sanatate, precum si cei bolnavi de COVID-19, dar si cei care se afla in carantina pot cere urna mobila. Pentru a putea face aceasta solicitare, cei in cauza trebuie sa prezinte o serie de documente medicale care sa ateste faptul ca nu pot merge la sectiile de votare.

Cine a prevazut caderea Gabrielei Firea, inca din 2018: Oamenii se vor revolta din nou

Rezultatul alegerilor locale in ceea ce priveste Capitala a fost unul dezamagitor pentru fostul edil al Bucurestiului. Desi sondajele o aratau castigatoare pe Gabriela Firea, se pare ca destinul a avut un alt plan pentru aceasta. Iata cine a prevazut caderea fostului primar, inca din 2018! Caderea Gabrielei Firea, prevazuta inca de acum doi ani .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )