Libnet.ro
UNICEF

05:15

Patru astronauti americani vor vota pentru alegerile prezidentiale din spatiu

Hotnews Hotnews,
 Patru astronauti americani vor vota pentru alegerile prezidentiale din spatiu

Patru astronauti americani care vor zbura in curand catre Statia Spatiala Internationala ISS) vor vota de acolo pentru alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, o posibilitate care exista de 20 de ani, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

1.092 de detinuti din penitenciare vor vota la alegerile locale

Administratia Nationala a Penitenciarelor a dispus o serie de masuri in vederea asigurarii exercitar.

Suveranistul francez Nicolas Dupont-Aignan isi anunta candidatura in alegerile prezidentiale franceze din 2022

Fostul aliat al lui Marine Le Pen in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2017 Nicolas Dupont-Aignan si-a anuntat sambata candidatura in alegerile prezidentiale din 2022, pentru ca francezii sa aiba de unde alege si sa evite un duel Macron-Le Pen, relateaza AFP.

Suveranistul francez Nicolas Dupont-Aignan va candida la alegerile prezidentiale din 2022

Fostul aliat al lui Marine Le Pen in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2017 Nicolas Dupont-Aignan si-a anuntat sambata candidatura in alegerile prezidentiale din 2022, pentru ca francezii sa aiba de unde alege si sa evite un duel Macron-Le Pen, relateaza AFP, citat de News.

AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN - B1 TV difuzeaza, in exclusivitate in Romania, o ancheta spectaculoasa despre alegerile prezidentiale din SUA, din 2020

Postul B1 TV va difuza in premiera si in exclusivitate in Romania documentarul AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN, o ancheta spectaculoasa si ampla despre alegerile prezidentiale din Statele Unite, din 2020,.

Google va bloca publicitatea electorala pe platforma sa dupa alegerile prezidentiale americane

Google, divizie a grupului Alphabet, va bloca publicitatea electorala de pe platforma sa dupa alegerile prezidentiale americane din 3 noiembrie, a declarat vineri un purtator de cuvant al companiei, transmite Reuters, conform news. ro.

Google va bloca publicitatea electorala pe platforma sa dupa alegerile prezidentiale americane din 3 noiembrie

Google, divizie a grupului Alphabet, va bloca publicitatea electorala de pe platforma sa dupa alegerile prezidentiale americane din 3 noiembrie, a declarat vineri un purtator de cuvant al companiei, conform Reuters.

Peste 1.000 de detinuti vor vota din inchisoare

Peste 1. 000 de detinuti vor vota in inchisoare. Administratia Nationala a penitenciarelor a declarat ca in fiecare unitate penitenciara unde se afla persoane cu drept la votva fi amenajat un spatiu.

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19:00

Potrivit rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19.

KELEMEN HUNOR: intrebarea e cine si cum va forma majoritatea la Bucuresti; va fi un indice pentru alegerile parlamentare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca primarul general al Capitalei va avea nevoie de o majoritate care sa-l sustina, pentru a avea rezultate, si ca aceasta majoritate ar putea sa fie un indicator si pentru alegerile generale, conform Agerpre.

Reactia uluitoare a Gabrielei Firea cand a vazut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declarat

Daca la primele ore ale diminetii, atunci cand si-a exprimat si optiunea de vot, Gabriela Firea era increzatoare in fortele sale, in aceasta seara, dupa publicarea rezultatelor exit-poll, edilul inca in functie a prezentat cartea candidatului care inca mai asteapta rezultatele oficiale. Firea a preferat sa se retraga in biroul ei si sa nu le .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )