Libnet.ro
UNICEF

08:00

Patru barbati au fost retinuti, dupa ce au injunghiat un tanar oprit in trafic

Antena3 Antena3,
Patru barbati au fost retinuti, dupa ce au injunghiat un tanar oprit in trafic

Patru barbati, dintre care doi sunt recidivisti, au fost retinuti de procurorii Parchetului Capitalei pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor calificat si tulburarea ordinii si linistii pu. continuă pe Antena3

Patru barbati din Bucuresti, retinuti dupa ce au oprit si injunghiat un tanar in trafic

Patru barbati au fost retinuti pentru tentativa de omor calificat si tulburarea ordinii si linistii publice dupa ce au urmarit in trafic un om, l-au oprit si apoi l-au lovit cu cutitele, cu pumnii si cu picioarele, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, trimis redactiei.

Impact fatal! O persoana a murit si alte patru au fost ranite, dupa ce un autoturism a intrat intr-un copac

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, marti seara, dupa ce un autoturism a intrat intr-un copac de pe marginea DJ 202 Ramnicu Sarat - Puiesti.

Un tanar a fost injunghiat in Capitala: Patru barbati suspecti de comiterea infractiunii au fost retinuti

Patru barbati, dintre care doi sunt recidivisti, au fost retinuti de procurorii Parchetului Capitalei pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor calificat si tulburarea ordinii si linistii pu.

Patru barbati care au lovit un om cu cutitele, pumnii si picioarele, retinuti pentru tentativa de omor

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au retinut patru barbati care ar fi urmarit in trafic un om, i-au acrosat acestuia masina, apoi l-au lovit cu cutitele, pumnii si picioarele. Cei patru inculpati au fost retinuti pentru tentativa de omor calificat si tulburarea ordinii publice si urmeaza sa fie prezentati vineri Tribunalului Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva.

Vesti bune pentru Michael Douglas! Fiul sau a fost eliberat dupa 7 ani de inchisoare

Cameron Douglas, fiul celebrului actor Michael Douglas, a fost eliberat dupa ce a savarsit o pedeapsa de 7 ani pentru trafic de droguri, potrivit etonline. com. Cameron, in varsta de 37 de ani,.

VIDEO Sapte barbati suspecti de trafic de droguri au fost retinuti in urma perchezitiilor procurorilor DIICOT

Procurorii DIICOT au dispus retinerea pentru 24 de ore a sapte barbati pentru savarsirea infractiunii de efectuare de operatiuni cu substante psihoactive.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )