Libnet.ro
UNICEF

21:45

Patru oameni de afaceri pitesteni au ajuns pe cel mai inalt varf din Africa

Adevărul Adevărul,
Patru oameni de afaceri pitesteni au ajuns pe cel mai inalt varf din Africa

Performanta de invidiat pentru patru pitesteni, toti oameni de afaceri. Echipa 4 pentru Kilimanjaro formata din Ion Branescu, fiul sau Johnny Branescu, Marian Anghelescu si George Stan a inaltat tricolorul romanesc pe cel mai inalt varf al Africii, Uhuru Peak - 5895m. Cei patru au ajuns pe Uhuru Peak in dimineata zilei de miercuri 13 iulie. continuă pe Adevărul

Un fost patron din Liga I s-a hotarat sa dea cartile pe fata: Vorbim despre blaturi la cel mai inalt nivel

Fostul patron al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, sustine ca echipa sa a fost victima jocurilor de culise, aratand cu degetul spre CFR Cluj.

Cel mai mare exercitiu al Fortelor Navale Romane in 2016: 2000 de militari romani si straini, 22 de nave, un submarin si 9 aeronave

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. In cele cinci zile, 1000 de militari romani si 1000 de militari din sapte tari se vor antrena in comun pe mare. Fortele Navale Romane participa cu 11 nave, doua elicoptere Puma Naval, doua detasamente mobile de lansare rachete si o nava de suport pentru scafandri, Fortele Aeriene Romane asigura secventele exercitiilor de lupta aeriana cu doua aeronave MIG 21 LanceR, dar si un elicopter Puma. Bulgaria, Canada, Grecia, Polonia, SUA, Turcia si Ucraina participa cu cinci fregate, trei vanatoare de submarine, o corveta, un submarin, patru aeronave si ofiteri de stat major.

BIAS 2016. Cel mai mare show aerian din Romania revine la Bucuresti. Programul evenimentului

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Vei fi uimit. Cel mai murdar obiect din bucatarie pe care il folosim zilnic

Ultimele studii arata ca cel mai murdar obiect din bucatarie este blatul de bucatarie si nu buretele de vase, asa cum arata vechile studii. Blatul este fabricat din materiale rezistente, care rareori se patea.

Euro 2016: Golul marcat de ungurul Zoltan Gera desemnat cel mai frumos al turneului (VIDEO)

Fanii fotbalului au putut vota pe site-ul uefa. com, cel mai frumos gol marcat in cadrul Campionatului European 2016. Castigator a fost desemnat jucatorul maghiar Zoltan Gera, cu golul marcat.

VIDEO. EURO 2016. Care a fost cel mai frumos GOL, decis in urma voturilor de pe Internet

Golul reusit de ungurul Zoltan Gera impotriva Portugaliei a fost ales de internauti cel mai frumos de la EURO 2016.

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre.

Romania, printre statele UE cu cel mai mare declin al productiei industriale, in luna mai

Olanda, Portugalia, Grecia si Romania au inregistrat in luna mai cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al productiei industriale, comparativ cu aprilie, in conditiile in care indicatorul a scazut cu 1,2% in zona euro si cu 1,1% in UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

E cel mai prost contract pe care l-am incheiat vreodata, dar nu ma intereseaza, l-am incheiat cu placere. Christoph Daum, despre venirea la Nationala Romaniei

Christoph Daum a dat de inteles ca suma contractului incheiat cu Federatia Romana de Fotbal este de 550. 000 de euro, in acelasi timp precizand ca este cel mai slab contract al sau de.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Topul judetelor cu cel mai ridicat procent de promovare a examenului

Judetele Cluj, Bacau, Brasov, Sibiu si Galati conduc topul judetelor cu cel mai ridicat procent de promovare a examenului de Bacalaureat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )