Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai mare exercitiu al Fortelor Navale Romane in 2016: 2000 de militari romani si straini, 22 de nave, un submarin si 9 aeronave

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare exercitiu al Fortelor Navale Romane in 2016: 2000 de militari romani si straini, 22 de nave, un submarin si 9 aeronave

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. In cele cinci zile, 1000 de militari romani si 1000 de militari din sapte tari se vor antrena in comun pe mare. Fortele Navale Romane participa cu 11 nave, doua elicoptere Puma Naval, doua detasamente mobile de lansare rachete si o nava de suport pentru scafandri, Fortele Aeriene Romane asigura secventele exercitiilor de lupta aeriana cu doua aeronave MIG 21 LanceR, dar si un elicopter Puma. Bulgaria, Canada, Grecia, Polonia, SUA, Turcia si Ucraina participa cu cinci fregate, trei vanatoare de submarine, o corveta, un submarin, patru aeronave si ofiteri de stat major. continuă pe Hotnews

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre.

Asa arata cel mai mare tramvai aerian din lume, lansat in Vietnam

Vietnam a lansat cel mai mare tramvai aerian din lume, suspendat la o distanta de aproximativ 190 metri fata de sol. Tramvaiul suspendat pe cablu circula deasupra unei zone vizitate anual de 7 milioane de turisti.

Romania, printre statele UE cu cel mai mare declin al productiei industriale, in luna mai

Olanda, Portugalia, Grecia si Romania au inregistrat in luna mai cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al productiei industriale, comparativ cu aprilie, in conditiile in care indicatorul a scazut cu 1,2% in zona euro si cu 1,1% in UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Criza de anestezice la cel mai mare spital din Brasov: Nu se mai fac operatii

La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Brasov nu se mai fac operatii de vineri din cauza ca spitalul nu are medicamentele necesare pentru anestezii. Managerul spitalului, dr. Daniela Neculoiu, a declarat.

Rezultate Bac 2016. Topul liceelor: Seminarul Manastirii Prislop a avut cel mai mare procent de promovabilitate

Rezultate Bacalaureat 2016. Niciun absolvent al Seminarului Teologic Sfanta Ecaterina Prislop nu a fost declarat respins in urma sustinerii Bacalaureatului. Cea mai mare nota a fost obtinuta de o eleva de la Colegiul National Decebal din Deva.

Antoine Griezmann, cel mai bun jucator de la Euro 2016

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun jucator de la Euro-2016, a doua zi dupa ce echipa sa a pierdut finala in fata Frantei, a anuntat UEFA, citata de AFP.

Romanii creatori de jocuri video: cum se extinde cel mai mare studio independent

Amber Studio a inceput prin portarea unor jocuri importante ale Disney catre platformele pe care compania inca nu era. Acum, in 2016, Amber a ajuns in stadiul in care si-a dezvoltat si studioul de creatie.

EURO 2016. Cine a fost cel mai bun fotbalist, desemnat de UEFA

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la EURO 2016 de catre comisia de observatori tehnici ai UEFA.

Tinmar pierde contractul cu Dacia, cea mai mare companie din Romania, care va lua energie de la grupul ceh CEZ

Cea mai mare companie din tara, Dacia, va lua pe o durata de un an de zile energie de la cehii de la CEZ. in acest fel, Tinmar Ind, cel mai important furnizor privat de energie, pierde unul dintre cei mai.

Urmarile mortii a trei bolnavi: cel mai mare spital din Moldova limiteaza accesul vizitatorilor si ii izoleaza pe cei care au infectii intraspitalicesti

Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi a adoptat un plan suplimentar de masuri pentru prevenirea infectiilor nosocomiale, in urma celor trei decese la pacienti diagnosticati cu Clostridium difficile. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Iasi, accesul vizitatorilor in saloane va fi restrictionat, iar bolnavii diagnosticati cu infectie cu Clostridium difficile vor fi ingrijiti separati de alti pacienti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )