Libnet.ro
UNICEF

21:45

Pavel, Carrefour: Ponderea vanzarilor de marci proprii este mai mare in supermarketuri decat in hypermarketuri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pavel, Carrefour: Ponderea vanzarilor de marci proprii este mai mare in supermarketuri decat in hypermarketuri

Ponderea vanzarilor de marci proprii este mai mare in supermarketuri decat in hypermarketuri, a declarat Oana Pavel, director in cadrul departamentului de marci proprii pentru Carrefour, la evenimentul Retail Arena organizat de Wall-Street. ro in. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Centrala Europeana: Redresarea in zona euro este mai slaba decat s-a sperat

Redresarea economica in zona euro este mai slaba decat asteptarile pe care le avea Banca Centrala Europeana, in ciuda faptului ca situatia a inceput sa se imbunatateasca, a declarat, luni, Ewald.

Noul PlayStation 4 este mai usor de reparat decat te-ai astepta

Dupa sapte ani de dezvoltare a noii console, nu a durat mult si PlayStation 4 a fost demontat piesa cu piesa de cei de la iFixit. Este o placere sa vezi ce se afla intr-un gadget modern si, mai mult decat atat, este foarte interesant sa observi in interior o atentie la design si detaliu similara cu cea din exterior. in cazul PlayStation 4, cei de la Sony ne-au oferit saptamana trecuta o demontare oficiala, aceea venea insa cu cateva [].

Oficial BCE: Redresarea zonei euro este mai slaba decat s-a sperat

Situatia economica din zona euro a inceput sa se imbunatateasca, dar este inca mai slaba decat a sperat Banca Central Europeana BCE), a declarat, astazi, Ewald Nowotny, membru in consiliul guvernatorilor BCE, relateaza Reuters.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )