Libnet.ro
UNICEF

01:06

PDL cere demisia deputatilor USL din Comisia Juridica, dupa votul in cazul Cosma.

România Liberă România Liberă,
PDL cere demisia deputatilor USL din Comisia Juridica, dupa votul in cazul Cosma.

PDL cere demisia deputatilor USL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, pe care i-a acuzat ca au actionat pentru blocarea justitiei, dupa ce au votat impotriva ridicarii imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma, informeaza Mediafax. Alin Tise a declarat, luni, ca deputatii USL aplica dictatura Parlamentului si a aratat ca pentru ei nu mai exista legi, ci doar majoritatea de 70 la suta. Deputatii USL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au actionat, luni, pentru blocarea . continuă pe România Liberă

PDL cere demisia vicepremierului Dragnea pentru ca a promovat un proiect ilegal al Legii descentralizarii

Democrat-liberalii cer demisia de urgenta a vicepremierului LiviuDragnea, a anuntat, vineri, vicepresedintele PDL Alin Tise, spunand ca acesta a promovat un proiect ilegal al legii descentralizarii.

Alin Tise: PDL cere demisia lui Liviu Dragnea, pentru ca a promovat un proiect ilegal al Legii descentralizarii

Vicepresedintele PDL Alin Tise a declarat, vineri, ca democrat-liberalii cer demisia de urgenta a vicepremierului Liviu Dragnea, care a promovat un proiect ilegal al Legii descentralizarii. Alin Tise a afirmat ca descentralizarea Romaniei.

Alin Tise: PDL cere demisia lui Crin Antonescu si a membrilor Comisiei de Revizuire a Constitutiei

Democrat-liberalii cer demisia din Parlament a lui Crin Antonescu si a intregii Comisii de Revizuire a Constitutiei, dupa ce mai multe articole din proiectul de revizuire a legii fundamentale au fost declarate.

Catalin Predoiu vrea demisia lui Antonescu din functia de presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei

PDL cere demisia lui Crin Antonescu din functia de presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei si demisia membrilor comisiei pentru modul in care au redactat proiectul de revizuire al Constitutiei, a anuntat luni Catalin Predoiu.

Cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Vlad Cosma, respinsa de comisia juridica a Camerei Deputatilor

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, luni, cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma. Raportul negativ al comisiei a fost adoptat cu 7 voturi pentru, 13 voturi.

Deputatul PSD Vlad Cosma, audiat luni de Comisia juridica a Camerei. Ministerul Justitiei a cerut incuviintarea arestarii preventive

Comisia juridica a Camerei Deputatilor urmeaza sa il audieze, luni, pe deputatul PSD Vlad Cosma, in cazul caruia Ministerul Justitiei a solicitat incuviintarea arestarii preventive, anunta Mediafax. Comisia juridica urmeaza sa intocmeasca un raport, care va fi supus dezbaterii plenului Camerei Deputatilor.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ pentru incuviintarea arestarii lui Vlad Cosma

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ incuviintarii arestarii parlamentarului Vlad Cosma. Deputatul PSD Vlad Cosma a venit, luni, insotit de doi avocati, la Comisia juridica a Camerei.

Aviz negativ pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma in Comisia Juridica

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, in urma unui vot secret, pentru incuviintarea arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

Aviz negativ pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma in Comisia Juridica. Votul a fost secret

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, in urma unui vot secret, pentru incuviintarea arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

Comisia Juridica a Camerei a votat contra arestarii lui Vlad Cosma.

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a votat, luni, impotriva incuviintarii arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma, acuzat, alaturi de tatal sau Mircea Cosma, presedinte al CJ Prahova, de luare de mita, in dosarul de evaziune si spalare de bani cu un prejudiciu de 35 milioane de euro. Citeste si: Denuntatorii din dosarul Cosma, oameni de afaceri cu firme urmarite penal in dosarul lui Pavaleanu Decizia de luni a fost luata cu 7 voturi pentru si 13 impotriva si o abtinere. In acest .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )