Libnet.ro
UNICEF

17:45

Catalin Predoiu vrea demisia lui Antonescu din functia de presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Catalin Predoiu vrea demisia lui Antonescu din functia de presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei

PDL cere demisia lui Crin Antonescu din functia de presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei si demisia membrilor comisiei pentru modul in care au redactat proiectul de revizuire al Constitutiei, a anuntat luni Catalin Predoiu. continuă pe Wall-Street Ro

Catalin Predoiu: Crin Antonescu promoveaza o revizuire a Constitutiei prin incalcarea Constitutiei

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a afirmat, luni, ca liderul PNL Crin Antonescu promoveaza o revizuire a Constitutiei prin incalcarea Constitutiei, relateaza Mediafax. Decizia Curtii.

Partidul Conservator NU il lasa pe Crin Antonescu fara functia de presedinte al Senatului

Partidul Conservator nu planuieste sa il lase pe Crin Antonescu fara functia de presedinte al Senatului, desi conform protocolului dintre cele doua partide aceasta functie apartine.

PDL cere demisia deputatilor USL din Comisia Juridica, dupa votul in cazul Cosma.

PDL cere demisia deputatilor USL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, pe care i-a acuzat ca au actionat pentru blocarea justitiei, dupa ce au votat impotriva ridicarii imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma, informeaza Mediafax. Alin Tise a declarat, luni, ca deputatii USL aplica dictatura Parlamentului si a aratat ca pentru ei nu mai exista legi, ci doar majoritatea de 70 la suta. Deputatii USL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au actionat, luni, pentru blocarea .

Remus Cernea vrea sa ELIMINE RELIGIA din programa scolara obligatorie

Deputatul Remus Cernea risca sa supere din nou biserica ortodoxa romana. Vrea sa elimine religia din programa scolara obligatiorie. Locul ei ar urma sa fie luat de materia denumita etica. Aceasta.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1887 seconds )