Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pentagonul vrea sa trimita o nava in Marea Neagra. 67.000 de militari americani, mobilizati in Europa

Antena3 Antena3,
Pentagonul vrea sa trimita o nava in Marea Neagra. 67.000 de militari americani, mobilizati in Europa

Pentagonul intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra si sa intensifice manevrele militare prevazute in aceasta vara in Europa. Americanii doresc sa ofere noi asigurari aliatilor est-europeni,. continuă pe Antena3

Statele Unite intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra

Statele Unite intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra, precum si sa intensifice manevrele militare programate in zona de Est a Europei pentru aceasta vara, in vederea asigurarii aliatilor fata de tensiunile cu Federatia Rusa, informeaza AFP.

Statele Unite intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra

Pentagonul intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra si sa intensifice manevrele militare prevazute in aceasta vara in Europa, cu scopul de a oferi noi asigurari aliatilor est-europeni, ingrijorati de interventia rusa in Crimeea, a afirmat marti un oficial american, citat de AFP, potrivit Mediafax. Printre propunerile luate in considerare figureaza trimiterea unei nave americane in Marea Neagra, a dezvaluit pentru jurnalisti un oficial de rang inalt al Pentagonului.

Statele Unite intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra

Pentagonul intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra si sa intensifice manevrele militare prevazute in aceasta vara in Europa. Scopul autoritatilor americane este de a oferi noi asigurari.

Statele Unite vor sa trimita o nava de razboi in Marea Neagra

Statele Unite vor sa trimita o nava de razboi in Marea Neagra si sa intensifice manevrele militare prevazute in aceasta vara in Europa, pentru a oferi noi asigurari aliatilor est-europeni, ca urmare a interventiei ruse in Crimeea, a spus un oficial.

Rusia va construi o conducta pe sub Marea Neagra pentru a trimite gaze naturale in Crimeea

Rusia va construi o conducta pe sub Marea Neagra pentru a trimite gaze naturale in Crimeea. Cu o lungime de 400 de kilometri, gazoductul ar urma sa lege orasul rus Krasnodar de portul Sevastopol, cel mai mare oras.

Rusia va construi un gazoduct pe sub Marea Neagra pentru a trimite gaze Crimeei

Alexander Novak, ministrul Energei de la Moscova, a anuntat marti ca Rusia va construi o conducta pe sub Marea Neagra pentru a trimite gaze naturale in Crimeea. in plus, Moscova intentioneaza sa ridice si trei centrale in peninsula pentru a furniza energie electrica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )