Libnet.ro
UNICEF

15:45

Rusia va construi o conducta pe sub Marea Neagra pentru a trimite gaze naturale in Crimeea

B1 B1,
Rusia va construi o conducta pe sub Marea Neagra pentru a trimite gaze naturale in Crimeea

Rusia va construi o conducta pe sub Marea Neagra pentru a trimite gaze naturale in Crimeea. Cu o lungime de 400 de kilometri, gazoductul ar urma sa lege orasul rus Krasnodar de portul Sevastopol, cel mai mare oras. continuă pe B1

Rusia va construi un gazoduct pe sub Marea Neagra pentru a trimite gaze Crimeei

Alexander Novak, ministrul Energei de la Moscova, a anuntat marti ca Rusia va construi o conducta pe sub Marea Neagra pentru a trimite gaze naturale in Crimeea. in plus, Moscova intentioneaza sa ridice si trei centrale in peninsula pentru a furniza energie electrica.

Umbrele vii ale istoriei, de la Marea Neagra pana la cea Baltica

Eu am o puternica admiratie si stima pentru curajosul popor rus si pentru presedintele lui, locotenent-colonelul Putin. Exista o simpatie certa si o bunavointa in toata Europa si nu am indoieli ca si aici, la noi fata de toti rusii, precum si o hotarare de a persevera in stabilirea unor prietenii trainice, cu toate divergentele si neintelegerile existente.

Statele Unite intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra

Pentagonul intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra si sa intensifice manevrele militare prevazute in aceasta vara in Europa, cu scopul de a oferi noi asigurari aliatilor est-europeni, ingrijorati de interventia rusa in Crimeea, a afirmat marti un oficial american, citat de AFP, potrivit Mediafax. Printre propunerile luate in considerare figureaza trimiterea unei nave americane in Marea Neagra, a dezvaluit pentru jurnalisti un oficial de rang inalt al Pentagonului.

Statele Unite vor sa trimita o nava de razboi in Marea Neagra

Statele Unite vor sa trimita o nava de razboi in Marea Neagra si sa intensifice manevrele militare prevazute in aceasta vara in Europa, pentru a oferi noi asigurari aliatilor est-europeni, ca urmare a interventiei ruse in Crimeea, a spus un oficial.

Statele Unite intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra

Statele Unite intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra, precum si sa intensifice manevrele militare programate in zona de Est a Europei pentru aceasta vara, in vederea asigurarii aliatilor fata de tensiunile cu Federatia Rusa, informeaza AFP.

Pentagonul vrea sa trimita o nava in Marea Neagra. 67.000 de militari americani, mobilizati in Europa

Pentagonul intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra si sa intensifice manevrele militare prevazute in aceasta vara in Europa. Americanii doresc sa ofere noi asigurari aliatilor est-europeni,.

Statele Unite intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra

Pentagonul intentioneaza sa trimita o nava in Marea Neagra si sa intensifice manevrele militare prevazute in aceasta vara in Europa. Scopul autoritatilor americane este de a oferi noi asigurari.

Ucraina, manevre militare cu NATO in Marea Neagra

Parlamentul Ucrainei a aprobat astazi, cu 235 de voturi pentru si nicio impotrivire, o serie de exercitii militare comune cu tarile NATO, ce ar pune trupele americane in directa proximitate cu fortele ruse din Peninsula Crimeea, anexata recent de Rusia, informeaza AFP.

Dumitru Chisalita: Vanzarea gazelor din productia interna sub pretul pietii, pentru unii consumatori, ar putea aduce in urmatorii ani o noua ancheta

Au trecut doar cateva luni de cand DIICOT a inceput urmarirea penala a persoanele care au aplicat o legislatie specifica: Gaz ieftin pentru marii consumatori 2008-2010 si din nou se creeaza premizele prin efectul legii a unor noi acuzatii de aceeasi natura, de data aceasta avandu-se grija ca eventuale acuzatii sa fie exclusive pentru angajatii companiilor, scrie pe blogul sau Dumitru Chisalita, expert in domeniul gazelor naturale. Acesta face referire la Ordonanta de Urgenta aprobata recent de Guvern prin care este introdus un pret minim de 72 lei/MWh pentru gazele achizitionate pe piata libera de catre marii consumatori, precum InterAgro.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )